29 / 04 / 2024

Blue Safe ile ısı yalıtımında modası var!

Blue Safe ile ısı yalıtımında modası var!

Isı yalıtımının da bir Birbiriyle uyumlu çalışan paket sistemli ürünler bina ömrü boyunca tasarruf için en ideal çözümü sunuyor ısı yalıtım modası var. Mantolama uygulaması sonrası trend ürünleri de göz önünde bulundurulmalı...



Isı yalıtımının da bir Birbiriyle uyumlu çalışan paket sistemli ürünler bina ömrü boyunca tasarruf için en ideal çözümü sunuyor ısı yalıtım modası var. bina sahipleri mantolama uygulaması sonrası trend ürünleri de göz önünde bulundurmaları gerekiyor." Blue'Safe Mavi Kale iş ortaklarından Mardav Genel Müdürü Levent Pelesen ise, mantolamada ısı yalıtım levhasından dış cephede kullanılan boyaya kadar her bir elemanın son derece önemli "Dış cephe boyalarıyla binalar estetik bir görünüm kazanırken nefes alan sağlıklı dokuya sahip binalar da oluşturulmalı. Bu yıl sonbahar koleksiyonumuzda yer alan dış cephe boyaları sayesinde, binanın dış cephesinde kabarma ve çatlama yaşanmıyor. Aynı zamanda renk alternatifleri sayesinde de bina sahipleri, hem modanın gerisinde kalmıyor hem de uzun yıllar boyunca renkleri solmayan binalara sahip oluyorlar. 


Tüketicileri ısı yalıtımı yaptırırken kullanılan her bir malzemeye dikkat etmeleri konusunda uyarıyor ve paket sistem almalarını tavsiye ediyoruz. Birbiriyle uyumlu çalışan sistemli ürünler bina ömrü boyunca tasarruf için en ideal çözümü sunuyor." Evleri yazın serin, kışın sıcak bir yuvaya dönüştüren ısı yalıtımı uygulamalarında kullanılan boyalar da binalara özgün bir hava kazandırıyor. Renklerin, modaya uyup uymadığını da ortaya koyduğunu belirterek, "modanın gerisinde kalmayın" diyen Blue'Safe Mavi Kale paket bileşenleri içerisinde yer alan Kale Dış Cephe Boyaları sonbahar koleksiyonunda yer alan 144 renk ve 8 farklı doku ile çok sayıda alternatif sunuyor. 

Kale Dış Cephe Boyaları hakkında bilgi veren Blue'Safe Mavi Kale iş ortaklarından Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, ısı yalıtımının binaların daha uzun ömürlü, sağlıklı ve konforlu olması için son derece önemli bir uygulama olduğunu kaydetti. 

Akbaş, ısı yalıtımı uygulamasının son aşaması olan bina renginin seçimi ise şehir mimarisi ve estetiği açısından olduğu kadar bina sahipleri için de her geçen gün daha fazla özen gösterilen bir konu olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: "Bu noktada olduğunun altını çizdi. 


"Bu gerçekten hareketle Blue'Safe Mavi Kale paket bileşenleri içinde yer alan dış cephe boya ve kaplamaları, her türlü mevsim koşullarına uyum sağlıyor" diyen Pelesen, şöyle devam lıtımı performansına katkı sağlayacak boyaya istediği renk seçeneğiyle ulaşmak istiyor. Biz de bunun için Blue'Safe Mavi Kale olarak yeni sonbahar koleksiyonumuzda 144 renk ve 8 doku alternatifi sunuyoruz. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön