15 / 05 / 2024

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 



Peki Bluehill Tepeören Villaları'nda fiyatlar ne kadardan başlıyor? Bluehill Tepeören projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Bluehill Tepeören Tuzla'nın teslimleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Bluehill Tepeören detayları...

Paylaşılan detaylara göre, müstakil bahçeler, havuz ve özel otoparka sahip villaların yer aldığı Bluehill Tepeören Villaları'nda satış süreci devam ediyor. 

5 oda 2 salon konut tiplerine yer verilen projedeki villaların brüt alanları 368, net alanı 290 metrekare şeklinde belirlendi. Orman manzaralı müstakil bahçeli olarak tasarlanan projede özel hayatın mahremiyetine özen gösterildi.

Bluehill Tepeören de son etap avantajları! 2024 Şubat ta teslim! 

15 bin 400 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje konumuyla da dikkat çekiyor.

Bluehill Tepeören Villaları nerede? Bluehill Tepeören Villaları lokasyon bilgisi...

Bluehill Tepeören Villaları, şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta yer alırken,  Okan Hastanesi ve üniversitesine komşu, Formula 1 Pisti'ne ve Viaport AVM'ye 5 dakika olup Sabiha Gökçen Havaalanı'na Koç Lisesi, Şişli Terakki, Bilfen, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi yakın konumda inşa ediliyor.

Yüzde 50'si tamamlananan projenin teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Bluehill Tepeören Villaları'nda fiyatlar 22 milyon 100 bin TL ile 26 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. Proje için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslime kadar vadelendirilebiliyor. 

Web: http://www.mavibeton.com/bluehill/

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

Ala Saklıbahçe yarısı peşin 12 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!


Geri Dön