27 / 04 / 2024

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı. Söz konusu projede, 59 ve 89 metrekarelere sahip 168 bungalov yer alıyor.



Çeyrek asırdır arsa, emlak, inşaat alanlarında faaliyet gösteren ve özel projeler hayat geçiren Yeşil Vadi, Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle’yi Polat Renaissance Hotel’de gerçekleştğirilen lansmanla basına tanıttı. Kırklareli’nin Yıldız Dağları’yla çevrili Elmacık köyüne komşu lokasyondaki  proje, sosyal donatı alanları ve eşsiz doğasıyla da dikkat çekiyor. 

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

ŞEHRİN STRESİNDEN UZAK, DOĞANIN İÇİNDE

Paylaşılan detaylara göre, iki farklı tasarıma sahip ayrıcalıklı bungalov evlerin yer aldığı Yeşil Mahalle projesinde site sakinleri, 250-300 metrekare büyüklüğe sahip alanlarda kendi sebze ve meyvesini yetiştirebilecek.

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi olan projenin detayları ile ilgili bilgiler veren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan “1999'da kurmuş olduğumuz Yeşil Vadi, bugün bir hayali de gerçeğe dönüştürüyor. Bilgi, birikim ve tecrübelerimizde bugüne kadar arsa, emlak ve inşaat alanında çok önemli projeler hayata geçirdik. Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz Yeşil Mahalle projesi Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi olma özelliğini taşıyor. Ayrıca bu proje, her kesimden insanın özlemini duyduğu doğal yaşamın ilk adresi de olacak. Projede yaşayacak olan sakinlerimiz, eşsiz bir doğa içerisinde şehrin gürültü ve stresinden uzak, kendi sebze ve meyvelerini yetiştirmenin sevinci yaşayacak.”


Geri Dön