09 / 05 / 2024

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı. Söz konusu projede, 59 ve 89 metrekarelere sahip 168 bungalov yer alıyor.




HUZUR DOLU YAŞAMA MERHABA DİYECEK

Açıklamasında geçtiğimiz senelerde yaşanan pandemi süreci ve Türkiye’nin deprem gerçeğinin Yeşil Mahalle’nin hayata geçirilme sürecini hızlandırdığını kaydeden Rafet Orhan “Yaşadığımız pandemi ve ülkemizin deprem kuşağında bulunması, Yeşil Mahalle’nin bir projeden öte gerçek bir ihtiyaç olduğunu da ortaya
çıkardı. Ülkemizin sağlam zeminine sahip kentlerinden birisi olan Kırklareli’ndeki projede yaşayacak sakinlerimiz toprağa basabileceği, bahçesinde meyve ve sebzesini yetiştirebileceği, doğanın kalbinde huzurla yaşayabileceği bir hayata merhaba diyecek.”

İSTANBUL’A YAKIN, YATIRIM POTANSİYELİ YÜKSEK

Açıklamasında detayların özenle planlandığı Yeşil Mahalle projesinin 168 bungalov evden meydana geldiğini dile getiren başkan Rafet Orhan “Yıldız Dağları’yla çevrili Kofçaz-Elmacık köyü sınırlarında bulunan Yeşil Mahalle, lokasyon itibariyle yüksek bir potansiyele sahip. Mega kent İstanbul’a yalnızca 120 dakikalık mesafede bulunan projemizde devamlı yaşanabileceği gibi, yakınlığı itibarıyla ailelerin hafta sonunu keyifle geçirebileceği bir imkânı da sunuyor. Ön taleple beraber büyük ilgi görmeye başlayan projede şuana dek bungalovların yüzde 35’lik kısmı sahiplerini buldu. Lansman avantajlarını kaçırmak istemeyen, doğanın içinde huzur dolu bir yaşamı arzulayan vatandaşlarımızı projemizi görmeye davet ediyorum.” 

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

SEKTÖRDEKİ YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Mega kent İstanbul ve çevre şehirlerde yatırımlarını sürdürdüklerini kaydeden Rafet Orhan, “Bize müşterilerimizden pek çok talep geliyor. Gelen taleplere baktığımızda mega kent İstanbul’a yakın olup, müstakil bir evim olsun diyen bir müşteri kitlemiz oluştu. Biz de söz konusu bu talep doğrultusunda Silivri’de Yeşil İnci Villaları projesini geliştirdik. 59 villanın yer aldığı bu özel projede inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu projemizdeki villaların tamamı sahiplerini buldu. Gelen yoğun talep üzerine bu projemize yakın bir lokasyonda 35 villanın yer aldığı 2. projemizi başlattık. Kısa zaman içerisinde bu projemizde de yüzde 70’i sahiplerini buldu. Şimdi 3. Projemizin hazırlığı içerisindeyiz, yakın zamanda açıklayacağız. Aslında pandemi-deprem derken birkaç yıldır vatandaşların Trakya bölgesine de ilgisi arttı. Yatırım noktasında son senelerde bu bölgede inanılmaz bir talep oluştu. Biz de bu talep doğrultusunda Tekirdağ - Şarköy’de çok özel bir proje geliştirdik. Denize sıfır, önü kapanmayan 70 villadan oluşacak bu butik projemizi de yakın zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz.”


YENİ PROJEMİZ ANKARA’DA, TARLA YATIRIMI SIRADA

Açıklamasında hayata geçirdikleri projelere yatırım yapan vatandaşların önemli kazançlar elde ettiğini ve yoğun talep sebebiyle Trakya’da fiyatların yükseldiğini dile getiren Rafet Orhan “Bugüne kadar mega kent İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale’yi kapsayan Trakya Bölgesi’nde önemli yatırımlar yaptık ve bunu da sürdürüyoruz. Bu bölgeler  yatırımcısına daima kazandırıyor. Gelen yoğun talepler üzerine şimdi de orta gelirli vatandaşlar için Ankara’nın Beypazarı ilçesinde yeni arsa projemiz için start verdik. Bununla birlikte yüksek kur ve enflasyon sebebiyle konut ve arsa erişimine zorlanan vatandaşlar için portföyümüze tarla yatırımını da ekleme kararı aldık. Ar-Ge sürecinin tamamlanmasıyla beraber tarlanın da en avantajlısı çok yakında Yeşil Vadi kalite ve güvencesiyle satışa çıkacak” dedi.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 


Geri Dön