23 / 05 / 2024

BMW M modellerinin yeni fiyatı belli oldu! Tüm M modellerinin fiyatı burada!

BMW M modellerinin yeni fiyatı belli oldu! Tüm M modellerinin fiyatı burada!

BMW, temmuz ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinde fiyat güncellemesine gitti. Bu doğrultuda, M modellerinin fiyatını da duyurdu.



BMW M modellerinden bir araca sahip olmak isteyenler, bu modellerin fiyatını araştırıyor. İşte BMW M modellerinin temmuz ayı fiyatı...

Yeni BMW M2 Competition modelinin dizaynı ve altında yatan fikir BMW M GmbH’nin köklü tarihine dayanır. Araç, sportif becerisini ve klasik arkadan itiş özelliğini, çağdaş bir M aracının hassasiyeti ve çevikliği ile birleştirir. Karakteristik bir görünüme sahip olan ön ve arka rüzgarlıklar, hava akışını ve aerodinamik özellikleri optimize eder. Sportif bir şekilde uyarlanan süspansiyon ve güçlü bir M TwinPower Turbo sıralı 6 silindirli benzinli motor, adeta nefes kesici bir performans sağlar.

BMW M modellerinin yeni fiyatı belli oldu! Tüm M modellerinin fiyatı burada!

BMW M8 Coupé araçları, M genlerinin gündelik kullanıma şık bir şekilde dönüştürülmüş halidir. Hem yolda hem pistte sürüşün en üst seviyesidir. BMW akıllı dört çeker xDrive sisteminin olduğu BMW M8 Coupé, gerçek motor sporları hissiyle beraber lüks bir ortam sunmanın yanında dinamik performansın sınırlarını zorlamak üzere dizayn edildi. BMW M8 Coupé Competition bu yüksek performanslı spor aracın çok daha güçlü, şık bir modelidir.

Gösterişli ve güçlü BMW M8 Cabrio özgürlüğün ve lüksün standartlarını yeniden belirler. BMW M8 Competition Cabrio, olağanüstü üstü açık sürüş rahatlığını temsil eden yüksek performanslı bir spor araç. BMW M8 Cabrio Competition modeli ise gündelik kullanımla motor sporlarından ilham alan performans, eşsiz dizayn vurgusu ve lüks iç dizayn arasında çok güçlü bir denge kurar.

Peki, BMW M modellerinin teknik özellikleri neler? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön