27 / 04 / 2024

BMW X2'nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

BMW X2'nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kendine has stilleriyle X serileri aynı stili X2'de de devam ettiriyor. X2 güçlü motoru sayesinde muadillerinden çok ayrı bir yerde anılıyor. Peki X2'nin özellikleri nedir? 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?



Genel bakış

2023 X2, altında bir önceki nesil BMW X1 SUV'den başka bir şey olmamasına rağmen , kendine has bir stil yayıyor.  X2'nin içi rahat ve X1'den daha az pratik ve Mercedes-Benz GLB sınıfı ve Volvo XC40 gibi rakipleri de kargo ve yolcular için daha fazla alan sunuyor. Ancak X2, bu SUV'lardan daha fazla eğlence sever. Tüm X2 modelleri, X2'yi 6,4 saniyede 100 km/s hıza çıkarmak için yeterli güç olan 228 beygir gücü üreten turboşarjlı dört silindirle gelir. Yol tutuşu keskindir ve X2, sürüş tutkunları için özel olarak hazırlanmış bir tutuma sahiptir.

BMW X2'nin sekiz modeli mevcuttur, Küçük SUV olarak sınıflandırılır ve Almanya'da üretilir. Premium Kurşunsuz Benzin yakıtı kullanır.

BMW X2 nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

BMW X2, boyutları 1,5L ile 2,0L arasında ve turboşarjlı dört silindirden turboşarjlı üç silindire kadar değişen motorlarla satılmaktadır.

X2 serisi, 5 yıllık sınırsız kilometre garantisi ile sunulmaktadır.Bir markanın SUV sıralamasında doldurulması gereken boşluklar olduğunda , BMW X2 gibi modeller, alıcıların aramış olabileceği ancak bulamamış olabilecekleri alternatifler sunma konusunda sağlam bir iş çıkarıyor.

BMW X2 , X1'den daha az pratiktir , ancak X3'ten daha kompakt ve ekonomiktir . Daha keskin bir tasarım , kompakt boyutlar ve kaslı bir duruş sunar ve tüm bunlar, tümü potansiyel alıcılar için kutuları işaretlemeyi amaçlayan lüks SUV'larla dolu bir pazarda çekici olmasına yardımcı olur .

 


Geri Dön