27 / 04 / 2024

BMW X2'nin fiyatında son dakika gelişmesi! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

BMW X2'nin fiyatında son dakika gelişmesi! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomotiv devi olan BMW’nin lüks crossover SUV modeli X2 Serisi’nin eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, BMW X2'nin 27 Eylül 2022 fiyat listesi…



BMW X2 nin fiyatında son dakika gelişmesi! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

BMW’nin 2017 yılından bu yana üretilen crossover SUV modeli X2, on milimetre kadar alçaltılan adaptif süspansiyon amortisör karakterinin sürüş durumuna uyarlanabilmesini mümkün kılar ve sürüş konforu ve sürüş dinamiklerini mümkün olduğunca güvenli bir şekilde bir araya getiriyor.

X2’nin servotronic özellikli M Sports direksiyonu, doğrudan ve çevik bir direksiyon tepkisi verirken, direksiyonu çevirmek için daha az fiziksel çaba harcanmasını sağlıyor. Otomobil özellikle virajlı yollarda daha sportif kullanım özellikleri sunarak daha hassas şekilde yönlendirebilir. Aynı zamanda park etme, dönme ve manevra sırasında direksiyon çevirmeyi kolaylaştırır.

Çift debriyajlı 7 ileri Steptronic Sport şanzımanıyla sportif vites değiştirmeye olanak sağlayan yeni X2, otomatik şanzıman seçimine ek olarak, kısaltılmış vites kolu veya spor deri direksiyon üzerindeki vites kanatçıklarını kullanarak istediğiniz zaman vitesi manuel olarak da değiştirebilirsiniz.

Peki BMW X2'nin teknik özellikleri neler? İşte, BMW X2'nin teknik özellikleri ve 27 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön