30 / 04 / 2024

Boardwalk Bahçelievler'de 1,5 ay içinde projelendirme çalışmaları tamamlanacak!

Boardwalk Bahçelievler'de 1,5 ay içinde projelendirme çalışmaları tamamlanacak!

Firma: KLK İnşaat

Proje: BoardWalk

Boardwalk Bahçelievler'de ruhsat ve projelendirme çalışmalarının tahmini olarak 1,5 ay içinde tamamlanması planlanıyor. Projede 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunacak



KLK Yapı projesi olan Boardwalk'ta satışlar Ocak ayında başlayacaktı. Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerindeki  BoardWalk  projesinde 1,5 ay içinde projelendirme ve ruhsatlandırma çalışmaları bitecek. 


Lansman dönemine özel kampanya ve avantajların yapılacağı Boardwalk Bahçelievler projesinde 500 bağımsız birim yer alıyor. Boardwalk Bahçelievler projesinin toplam inşaat alanı 90 bin metrekare. 


Boardwalk Bahçelievler projesinde 3 blok yer alıyor. Boardwalk Bahçelievler projesinde oyun alanları, sauna, fitness center, spor alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Boardwalk Bahçelievler kapsamında 2 blok konutlardan 1 blok ise rezidans dairelerden meydana geliyor. Boardwalk Bahçelievler teslimleri 24 ay sonra yapılacak. 


Boardwalk Bahçelievler kapsamında daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  Boardwalk Bahçelievler kapsamında toplam arsa alanı 33 bin metrekare. 


Boardwalk Bahçelievler iletişim

Telefon : 212 283 09 43

Web adresi : www.klk.com.tr


projeye sor



Geri Dön