13 / 05 / 2024

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.



Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Bodrum Belediyesinin, şeffaf ve hesap verilebilir bir anlayışıyla yönetildiğini dile getiren Başkan Ahmet Aras şöyle konuştu: "Bütün iş ve işlemler mevzuat ve hukuka uygun olup her türlü denetime açıktır. Arkadaşlarımız görevlerini yapıyorlar, tabii ki inceleyecekler, gereken neyse yapılacak. 7-8 dosyayla ilgili, ruhsat süreçleriyle ilgili iddialar var. Bu iddiaları zaten biz daha önce de incelemiştik. Bu konuda bir usulsüzlük yok. Savcılığımız da bunu inceleyecek ve bu sonuca ulaşacaktır diye düşünüyorum. Bunun dışında başka bir şey var mı bilemiyorum. Eğer bir şey varsa da hesabını veririz, alnımız açık, başımız dik. Hiçbir şekilde usulsüz bir işe imza atmadık, atmayız."

Bodrum Belediyesi nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

KOM ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin konuyla ilgili olarak gerçekleştirdikleri incelemelerden sonra çok sayıda resmi evrağa da en kondu.

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Emlak Konut GYO Bodrum parsellerinin değeri belli oldu!

Casafabay Muğla'da yükseliyor! Yeni proje!


Geri Dön