28 / 04 / 2024

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.



Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde bazı evrak incelemeleri gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, savcılığın talebi üzerine akşam saatlerinde belediye binasına gelen Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemeleri yaklaşık olarak 8 saat devam etti.

Bodrum Belediyesi nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde görev yaparken, yeri değiştirilen bir personelin iddiaları ile ilgili olarak inceleme başlatıldığını kaydetti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, söz konusu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını, istenen belgelerin Emniyet Müdürlüğü personeline verildiğini, söz konusu konuyla ilgili olarak gözaltına alınan personel ya da yönetici olmadığını kaydetti.

Peki Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras konuyla ilgili olarak neler dedi? İşte detaylar...


Geri Dön