09 / 10 / 2024

Bodrum Elmaskent Sitesi'nde 175 bin TL'ye! İcradan!

Bodrum Elmaskent Sitesi'nde 175 bin TL'ye! İcradan!

Bodrum 1. İcra Müdürlüğü, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Köyü, Kızılburun Mevkii, 304 ada, 2 parselde yer alan 16 bin 511 metrekare alanlı Elmaskent Sitesi içerisinde zemin kat 19 nolu dubleks meskeni satışa sunuyor




Bodrum 1. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

BODRUM 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN
TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2009/1688 Tal.  Örnek No:27

Tapu Kaydı: Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan köyü, Kızılburun Mevkii, 304 ada, 2 parselde kayıtlı, 16.511,08 m2 alanlı ana taşınmaz üzerinde 1/72 arsa paylı, Zemini kat, 19 bağımsız bölüm numaralı dubleks mesken.

Hali Hazır Durumu: Satışa konu taşınmaz Gündoğan Bedesi, Kızılburun Mevkiinde, Billurkent Sitesi geçildikten sonra. Elmaskent Sitesi içerisinde bulunmaktadır. Zemin.katta açık mutfak, salon, banyo, wc ve teras ile birinci katta :TyataPodası, banyo, wc bulunmaktadır. Yaklaşık 110 m2 kapalı kullanım alanı bulunmaktadır. Yerler seramik, dış kapı çelik kapı, doğramalar pwc yapılmıştır. Deniz manzarası vardır.

İmar Durumu : Gündoğan Belediyesinden gelen 10.11.2009 tarih ve 861/2792 sayılı imar durum belgesine göre KAKS:%20 inşaat emsali olan Turizm + II Konut alanında kalmaktadır.

Muhammen Bedeli : 175.000,00 TL
Satış Saati : 10:30-10:35 Arası

Satış şžartları:

1- Satış 1 1.04.2011 günü yukanda belirtilen saatler arasında Bodrum 1. İcra Müdürlüğü Önü (Koridor) - Bodrum Adliyesi Bitez- BODRUM adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüchanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 21.04.2011 günü Bodrum 1. İcra Müdürlüğü Önü (Koridor) - Bodrum Adliyesi Bitez - BODRUM adresinde yukanda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkanlacaktır. Bu artırmada da rüchanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. şžu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklanm hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden ınüteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukanda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.
(*)İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleridc dahildir. (İİK m. 126)


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön