28 / 04 / 2024

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.



Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Odatv'de yer alan habere göre; arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Şirketin sahiplerinden birinin 1994 yılında doğmuş olan Ömer Emre Kubba isimli iş insanının olduğu belirlendi. Şirket, 21 Mayıs tarihinde kuruldu ve 9 Haziran tarihinde tescil edildi.

Bodrum daki arazi 242 milyon TL ye satıldı!

Şirketin ortakları arasında EK-PET inşaat sahiplerinden 29 yaşında olan Veysel Reşitoğlu’nun da olması ön plana çıktı. EK-PET inşaat, Türkiye’nin birçok bölgesinde yaptığı yol inşaatlarıyla bilinirken n27 yaşındaki Kubba’nın olması “Kim bu esrarengiz çocuklar?” sorularını da gündeme getirdi.

Batmanlı Kubba ailesinden olan Ömer Emre Kubba, Ankara’da Bilkent Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Ailenin bir kolu da Gaziantep’te yaşıyorken Kubba’nın ailesi Gaziantep,  İzmir  ve Van'da olacak şekilde üç şehirde Medical Park hastanesinin işletmesini üstleniyor.

Ömer Emre Kubba aynı zamanda Altay’ın yönetim kurulunda görev üstlenirken, Medical Park Hastanesi de aynı zamanda İzmir ekibinin sponsorluğunu da üstlendi.

Bodrum daki arazi 242 milyon TL ye satıldı!

EK-PET İnşaat sahiplerinden 29 yaşındaki Veysel Reşitoğlu ise özellikle Gaziantep’te birçok prokje hayata geçirdi.

İki genç ismin, Türkiye’nin en değerli arazilerinin bulunduğu yerden 242 milyon Türk Lirası'na, ihaleden birkaç ay önce kurulan şirketleri ile satın almaları dikkat çekti.

Muğla Akyaka imar planları için karar verildi!


Geri Dön