01 / 05 / 2024

Boğaz gören evin metrekaresi 12 bin dolar!

Boğaz gören evin metrekaresi 12 bin dolar!

tiler, Bebek, Ulus, Tarabya, İstinye, Yeniköy, Kalamış, Fenerbahçe ve Suadiye gibi bölgelerde yer alan eski binaların metrekaresi 2 bin 500 dolardan, yeni yapılan projelerdeki konutların metrekaresi ise 4 bin dolardan başlıyor.




Boğaz gören bir yerde oturmak pahalıya mal oluyor, ortalama 100 metrekare bir daire için minimum 1 milyon lira ödenmesi gerekiyor. 


Gayrimenkul alım, satım ve kiralama hizmetleri veren Arhtur&Miller Real Estate'in fiyat araştırmasına göre İstanbul'da Boğaz manzaralı bir konutun metrekaresi 12 bin doları gördü. Etiler, Bebek, Ulus, Tarabya, İstinye, Yeniköy, Kalamış, Fenerbahçe ve Suadiye gibi bölgelerde yer alan eski binaların metrekaresi 2 bin 500 dolardan, yeni yapılan projelerdeki konutların metrekaresi ise 4 bin dolardan başlıyor. 

Arhtur&Miller Real Estate Franchise Koordinatörü Bülent Arman, deniz manzarasının fiyatlara Boğaz manzarası kadar etki etmediğini söyledi. Arman "Deniz manzaralı Kalamış'ta metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlarken, Etiler, Bebek ve Ulus'ta Boğaz manzalı l konutlar, metrekaresi 12 bin dolardan alıcı buluyor" dedi. 



HaberTürk


Geri Dön