15 / 05 / 2024

Boğaz gören ev fiyatları

Boğaz gören ev fiyatları

tiler, Bebek, Ulus, Tarabya, İstinye, Yeniköy, Kalamış, Fenerbahçe ve Suadiye gibi bölgelerde yer alan eski binaların metrekaresi 2 bin 500 dolardan, yeni yapılan projelerdeki konutların metrekaresi ise 4 bin dolardan başlıyor.

Boğaz manzaralı evde 7 bin TL kira ödeyen kiracısına, ev sahibinden isyan! Evime çöktü!

Kiracı ev sahibi arasında büyük gerginliğe sebep olan kira bedellerine bir yenisi eklendi. Bir ev sahibi, Boğaz manzaralı evinde oturan kiracısının  7 bin TL kira ödediğini söyledi. Ev sahibi 'evime çöktü' diyerek isyan etti...

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Avustralya'da yer alan Victor Adasının fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Adanın fiyatı ile şu anda Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidansın fiyatının aynı olduğu ortaya çıktı. 

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Bankada paranız varsa acil bakın! Az evvel açıklandı, gören de duyan da inanamıyor!

Eğer sizin de bankada paranız varsa acil bakın... Az evvel açıklandı, gören de duyan da inanamıyor... İşte son dakika Ekim 2023 mevduat faizi oranları...

Şişli'de 650 bin liraya kiralık 6+1 daire! Boğaz manzaralı eve istenen fiyatı gören inanamadı!

İstanbul'da bir daireye aylık 650 bin lira kira bedeli istendiği ortaya çıktı. 6 oda 1 salon olan dairenin boğaz manzarası olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te en az bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı, gören duyan bayram etti! Hemen bakın!

Milyonlarca çalışanın merak ettiği ve araştırdığı asgari ücret 1 Ocak 2023'te en az bu kadar olacak...Peş peşe açıklandı, gören duyan bayram etti... Hemen bakın...

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Kanal İstanbul dünyayı Türkiye'ye bağlayacak' görüşünü dile getirerek, "Kanal İstanbul seyir güvenliği açısından Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak" diye konuştu.

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Demet Özdemir Boğaz'da ev arıyor!

Bir süredir Zekariyaköy'den ev almak için emlakçılarla görüşen Demet Özdemir bu fikirden vazgeçerek Boğaz'da ev aramaya başladı.

Nesrin Cavadzade Boğaz’da ev arıyor!

Son dönemde oynadığı dizi ve sinema projeleriyle gündeme gelen Nesrin Cavadzade, Boğaz'da ev arıyor.

Boğaz gören ev fiyatları Haberi

Boğaz gören ev fiyatları


Boğaz gören bir yerde oturmak pahalıya mal oluyor, ortalama 100 metrekare bir daire için minimum 1 milyon lira ödenmesi gerekiyor. 


Gayrimenkul alım, satım ve kiralama hizmetleri veren Arhtur&Miller Real Estate'in fiyat araştırmasına göre İstanbul'da Boğaz manzaralı bir konutun metrekaresi 12 bin doları gördü. Etiler, Bebek, Ulus, Tarabya, İstinye, Yeniköy, Kalamış, Fenerbahçe ve Suadiye gibi bölgelerde yer alan eski binaların metrekaresi 2 bin 500 dolardan, yeni yapılan projelerdeki konutların metrekaresi ise 4 bin dolardan başlıyor. 

Arhtur&Miller Real Estate Franchise Koordinatörü Bülent Arman, deniz manzarasının fiyatlara Boğaz manzarası kadar etki etmediğini söyledi. Arman "Deniz manzaralı Kalamış'ta metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlarken, Etiler, Bebek ve Ulus'ta Boğaz manzalı l konutlar, metrekaresi 12 bin dolardan alıcı buluyor"...