29 / 04 / 2024

Bolu Gerede'ye millet bahçesi yapılacak!

Bolu Gerede'ye millet bahçesi yapılacak!

Bolu'nun Gerede ilçesinde belediye tarafından Esentepe mesire alanına inşa edilmesi planlanan 'Millet Bahçesi' ihaleye çıkıyor.



Bolu Gerede Belediyesi tarafından 'Millet Bahçesi' inşa edilecek. İlçenin en güzel noktalarından biri olan millet bahçesi Esentepe mesire alanına kurulacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bolu Gerede Belediyesi tarafından 'Millet Bahçesi' yapılacak. İlçenin en güzel noktalarından biri olan Esentepe mesire alanında yükselecek Millet Bahçesi'ne 470,85 metrekare betonarme bina ve 4 metre 30 santim genişliğinde 1770 metre uzunluğunda yürüyüş yolu inşa edilecek.

Millet Bahçesi'nin bina ve yol yapımı için ihalesi 30 Mayıs saat 11.00’da Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. Yer tesliminden sonra 514 gün sonra teslim edilecek millet bahçesinin ihale ayrıntılarına ihale dokümanı içindeki idari şartnameden ulaşılabilecek.

 İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar için dökümanların Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden temin edilebileceği ve verilen tekliflerin geçerlilik süresinin, ihale tarihinden itibaren 60 gün olarak açıklandı.


Geri Dön