03 / 08 / 2024

Bolu Gerede'ye yatırım yağmuru!

Bolu Gerede'ye yatırım yağmuru!

Başarılı çalışmalarına ve hizmetlerine ara vermeden devam eden Gerede Belediye’si 2018 yılında da çözüme kavuşturduğu ve tamamladığı projelerle ilçe halkına hizmet ediyor.



Yatırımlara hızla devam eden Gerede Belediyesi 2018 yılında yaptığı sosyal, kültürel ve sportif programlar ile ilçeye 2018’de altın yılını yaşattı.

Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey  İzmir  Turizm Fuar ve Kongresi’nde Gerede İlçesi tanıtıldı. Gerede Belediyesi'nin üyesi olduğu BAKAB (Batı Karadeniz Kalkınma Birliği) çatısı altında fuarlarda stant açan Gerede Belediyesi, ilçeyi uluslararası alanda tanıtma fırsatı yakaladı.

D.S.İ Genel Müdürü Mevlüt Aydın ve beraberindeki heyet yapımı devam eden Türkiye’nin en uzun tüneli olan ve Ankara’nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Gerede Işıklı regülâtörü ve Gerede evsel atık isale hattında yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu. Gerede ilçesinin evsel atıklarının, Deri ve Karma O.S.B fabrika atıklarının havzayı kirletmemesi için çok önem arz eden bir projeni ihalesi yapılarak, çalışmalara başlandı. 

Modern spor tesisi inşası

Gerede Belediyesi halkın spor ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara başladı. Belediye, Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını gidermek, sportif aktivite alanlarını arttırmak ve spora teşvik amaçlı gereksinimi karşılamak üzere Bahçelievler Mahallesi’ne yeni bir spor tesisi inşa ediyor. Proje kapsamında 16 odalı tesis binası, sentetik antreman sahası, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern spor tesisi inşa ediliyor. 

110 milyon TL'lik cezaevi

110 milyon TL yatırım bedeline sahip Cezaevi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Tamamlandığında 700’e yakın personelin çalışacağı cezaevinin ilçe ekonomisine katkı sağlaması planlanıyor. Cezaevindeki yakınlarını ziyarete gelen yoğunluktan da nasibini alacak Gerede’de özellikle hizmet sektörü de büyük bir gelişim gösterecek.


Geri Dön