19 / 05 / 2024

Bolu’ya 17 yılda 12 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Bolu’ya 17 yılda 12 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Bolu’nun güzelliğine Alpagut’taki millet bahçesiyle güzellik katacağız. Köroğlu Millet Bahçesini hizmetinize sunacağız'' dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bolu mitinginde vatandaşlara hitap etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, ''Sizleri yürekten selamlıyorum Bolu... Bolu'nun tüm ilçelerindeki köylerinde yaylalarındaki kardeşlerime buradan selamlarımı gönderiyorum... Bir senelik hasretin ardından tekrar kavuştuk. Bizi bağrınıza bastınız teşekkür ediyorum. Uçsuz bucaksız Bolulu kardeşlerimi görünce 31 Mart için Bolu kararını Allah’ın izniyle verdi diyorum. Bize güç verdiniz milletimize daha iyi hizmet için cesaret verdiniz.'' diye konuştu.

2023 hedeflerinden bahseden Erdoğan, ''Rabbim şahsıma 1999 depreminde ağır hasar gören Bolu’nun yaralarını sarmayı nasip etti. O depremde ölen tüm kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Ekonomiden teröre kadar Türkiye’nin bekasını ilgilendiren her meseleyi çözüme kavuşturacağız. Esnaflarımızdan çiftçilerimize her kesimin sıkıntılarına çare olmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacak inşallah ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağız.'' açıklamasında bulundu.

Bolu’ya 17 yılda 12 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan, ''Biz Bolu’ya sevgimizi eserlerimizle de gösterdik. Bolu’ya 17 yılda 12 katrilyon lira yatırım yaptık. Bir çok yatırımın inşası plan proje faaliyetleri de sürüyor. Boluspor’un stadyum başta olmak üzere ihtiyaçlarının farkındayız, inşallah önümüzdeki dönemde belediyemizle iş birliği halinde elimizden gelen çabayı göstereceğiz.'' dedi.

Alpagut Millet Bahçesi'ni ve Köroğlu Millet Bahçesi'ne himete açacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bolu’nun güzelliğine Alpagut’taki millet bahçesiyle güzellik katacağız. Köroğlu Millet Bahçesini hizmetinize sunacağız. Akşemsettin millet Kıraathanesini hizmetinize sunacağız. Bolu tarihi ve turizm bölgesini kuracağız. Bolu’ya 400 yataklı genel hastane ve fizik tedavi hastanesi yapıyoruz. Bolu güney çevre yolu Mudurnu yolu seneye bitiyor. 155 bin dekar araziyi sulayacak Tekke Barajı’nın inşaası sürüyor. Gölköy Barajı’nın şehrimize memba kalitesinde içme suyu vermeye başladık. Bolu’da yöresel lezzetleri öne çıkaran gastronomi merkezi yapacağız. Modern mimariye sahip Bolu kültür merkezini inşa edeceğiz.'' şeklinde konuştu.


Geri Dön