04 / 05 / 2024

Bolu’ya millet bahçesi müjdesi!

Bolu’ya millet bahçesi müjdesi!

Bolu halkının uzun zamandır beklediği millet bahçesi için sevindiren haber geldi.  Millet bahçesi için ihalenin yapıldığı firma ile sözleşme imzalandığı açıklandı. 28 milyon 223 bin liraya mal olacak proje 400 günde tamamlanacak. 



Parti tarafından 31 Mart seçimleri öncesinde söz verilen, Bolu Millet Bahçesi için ihalenin yapıldığı firma ile sözleşme imzalandı. Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; AK Parti, Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, TOKİ’den ihaleyi alan şirketin 400 gün içerisinde millet bahçesini teslim edeceğini açıklayarak, “TOKİ Başkanlığı, Millet Bahçesi ihalesini onaylayarak, işi alan Lef Yapı ile 11 Aralık tarihinde sözleşmeyi imzalamıştır. 28 milyon 223 bin liraya mal olacak Millet Bahçesi 400 günde bitecek ve Bolulu hemşerilerimize hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Bolu’ya millet bahçesi müjdesi!

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRDİK 

Karadere Suları, Millet Bahçesi, Gölköy Çevre Düzenlemesi gibi AKP’nin 31 Mart yerel seçimler öncesi verdiği vaatleri yerine getirdiklerini vurgulayan Doğanay, “Seçimler öncesi AK Parti iktidarımızın Bakanlarının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldıkları güçle Bolu’da verdikleri yatırım sözlerini, ‘seçim rüşveti’, ‘AK Parti kazanmazsa yapmayacaklar’ gibi mesnetsiz ve yakışıksız bir polemiğe çeken muhalefet mensuplarının, bugün vaatlerimizin bir bir yerine getirilmesi sonrası umarız söyleyecekleri bir sözleri vardır. Çünkü, biz bu sözleri seçim için değil, Bolu Halkı hizmetlerin en güzeline layık olduğu için vermiştik” dedi. 

4 YIL ÖNCE YAPIMINA BAŞLANMIŞTI 

Bolu Belediyesi tarafından 016 yılında Alpagut Mahallesi’nde 90 bin metrekarelik alan üzerinde Uluslararası Köroğlu Parkı’nın kurulması için çalışmalara başlanmış ancak yaklaşık 12 milyon lira harcanmasına rağmen tamamlanamayan park daha sonra atıl durumda kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devraldığı Köroğlu Parkı’na  28 milyon 223 bin lira daha harcanarak Milet Bahçesi yapılacak.

 

İstanbullulara müjde!


Geri Dön