02 / 05 / 2024

Bomonti Apartmanı'nda 270 bin dolara!

Bomonti Apartmanı'nda 270 bin dolara!

4 bodrum, 1 zemin, 5 normal ve bir çatı katı olmak üzede toplam 92 konut ve 9 mağazadan oluşan Bomonti Apartmanı'nda fiyatlar 270 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor



Bomonti Apartmanı tasarlanırken, hava alan ve ışık gören ferah mekanlar yaratmak amaçlandı. Konutların yerleşim düzeni güneş ışığında maksimum faydalanılabilecek şekilde ayarlandı. Açık havadan keyif alınabilmesi amacıyla, teraslar düzenlendi. Ortak yaşam alanları geniş tutuldu ve özellikle hepsinin, koridorlar dahil doğal ışık alması sağlandı.

Tüm katları birbirine bağlayan bir ışık tüneline yer verilen Extensa Bomonti Apartman, şehirden kopmadan, şehrin sesleriyle yaşamak isteyenler için planlandı.

Extensa’nın 30 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Extensa Bomonti Apartman projesinde, daire fiyatları 270 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor.

Bomonti bölgesinin kendine özgü ve kentli referanslarının değerlendirilmesiyle, insanları site içine yöneltmek yerine dışarı çıkarmayı hedefleyen bir mimari anlayışla hazırlanan Bomonti Apartman, etrafı yüksek duvarlarla çevrilmemiş, tamamıyla dışarıya açık ve çevresiyle etkileşimi vurgulayacak şekilde tasarlandı.

Kentli ve doğal olarak tanımlanan Extensa Bomonti Apartman projesinin bir diğer özelliği ise yüksek bir yapılaşma yerine yatay bir çizgiye sahip olması. Bu yataylığın getirdiği sayısız avantajlardan biri de camlarının açılabilir, balkon ve teraslarının kullanılabilir olması oldu. Projenin tasarımında öne çıkan ön önemli özelliklerden biri de; sadece konutların tasarımında değil aynı zamanda, bina koridorları ve diğer ortak alanlarda da doğal ışık kullanımı. Gerek iç mekanların doğru ve verimli kullanılması ve gerekse enerji verimliliği proje tasarımının ana unsurlarını meydana getiriyor.

Extensa Bomonti Apartman; 4 bodrum, 1 zemin, 5 normal ve bir çatı katı olmak üzede toplam 92 konut ve 9 mağazadan oluşuyor. 64 ile 277 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ve tiplerde tasarlanan konutlar; stüdyo daireden 3+1’e kadar farklı gereksinimlere yanıt verecek şekilde dizayn edildi.

www.extensa.com.tr

0212 296 88 18

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön