29 / 04 / 2024

Bomonti Palms Studios & Shopping'de metrekaresi 2 bin 250 dolara!

Bomonti Palms Studios & Shopping'de metrekaresi 2 bin 250 dolara!

76 metrekare ile 173 metrekare arasında Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerden oluşan Palms Studios'da standart dairelerin yanı sıra çatı dubleksleri de bulunuyor. Palms Studios'da fiyatlar metrekaresi 2 bin 250 dolardan başlıyor



Öğer İnşaat tarafından İstanbul Şişli Bomonti'de 6 bin metrekare arazi üzerinde yapılan Palms Studios & Shopping 2 bloktan ve 340 konuttan oluşuyor. 76 metrekare ile 173 metrekare arasında Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerden oluşan projede standart dairelerin yanı sıra çatı dubleksleri de bulunuyor. Palms Studios'da fiyatlar metrekaresi 2 bin 250 dolardan başlıyor.

Proje çok katlı rezidans projelerinden farklı olarak, geniş ve yatay bir zemin üzerinde 5 katlı olarak inşa ediliyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve SPA merkezi bulunan projede 24 saat kameralı güvenlik kontrolü, resepsiyon lobi hizmetleri, concierce, uyandırma servisi, telefon mesaj hizmetleri, rezervasyon hizmetleri, alışveriş  yardımcısı, vale parking, ev temizliği gibi rezidans hizmetleri de standart olarak yer alıyor.

Projede yüksek inşaat standardının yanı sıra iç mimaride kaliteli malzeme kullanımı konforu ön planda tutmak için tercih ediliyor. Ankastre ürünlerle teslim edilecek dairelerde, 1. sınıf mutfak ve banyo dolapları, seramik, parke gibi inşaat malzemeleri de kullanılıyor. Son dönemde yeni konut projelerinin yoğun olarak gerçekleştirildiği Bomonti'de yapılan proje bölgede yeni konut proje bölgede bulunan Bira Fabrikası ve Mimar Sinan Üniversitesi'nin çok yakınında yer alıyor.

Bomonti Palms Studios & Shopping

www.ogerinsaat.com.tr

0212 233 18 88


Geri Dön