01 / 05 / 2024

Borcu olanlar dikkat! Anında 80 bin TL borç kapatma kredisi!

Borcu olanlar dikkat! Anında 80 bin TL borç kapatma kredisi!

Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kartlarına ve bankaların kredilerine başvuruyorlar. Ancak ekonomik sıkıntının artması ile borçlarını da ödemekte zorlanıyorlar. Bu kişilerin yüzünü güldürecek olan haber PTT'den geldi....



Emekli vatandaşların boynunu büken borçlarını kapatabilmesi için yeni bir kampanya duyuruldu. PTT geçim sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşlara uygun geri ödeme seçenekleriyle kredi kampanyası başlattı. PTT güvencesiyle tüm emekliler borç kapatma kredisi kullanarak rahat bir nefes alacaklar.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle borcu olan emekli vatandaşlara Borç Transferi Kredisi verilecek. Bu kapsamda emekli vatandaşların diğer bankalara olan tüm borçlarından kurtulabilecekler. 

Borç kapatma kredisi düşük faiz oranları ile avantajlı geri ödeme planlarıyla kullanılabilecek. 36 aya kadar vadelendirilecek olan kredi 80 bin TL'ye kadar alınabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön