27 / 04 / 2024

Borcu olanlar dikkat! O banka tam 15 bin TL verecek, hem de faizsiz!

Borcu olanlar dikkat! O banka tam 15 bin TL verecek, hem de faizsiz!

Borcu olan vatandaşlar bankaların kampanyaları ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Yapı Kredi'den borcu olanlar için bir son dakika müjdesi geldi. İşte detaylar...



Vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen bankalar arasına adını yazdıran Yapı Kredi'den resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yapı Kredi tarafından yapılan bir duyuruyla beraber söz konusu bankanın 15 bin TL faizsiz kredi verileceği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, en çok tercih edilen bankalar arasında her zaman üst sıralarda yer alan Yapı Kredi Bankası, müşterilerine yönelik yeni kampanyalar için düğmeye bastı.

Paylaşılan son dakika bilgisine göre Yapı Kredi bankası tarafından yapılan bir duyuruya göre, söz konusu bankaya yeni katılan müşteriler, bankanın özel avantajlarından faydalanacak.

Yapı Kredi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre bankaya katılan yeni müşteriler, başvuruları onaylandığı zaman 15 bin Türk Lirası nakit avans alabilecek. Üstelik söz konusu bu ödemeler faizsiz olarak yapılacak.

Borcu olanlar dikkat! O banka tam 15 bin TL verecek, hem de faizsiz!

HESAPLARA YATIRILACAK

Medyabar'da yer alan habere göre, söz konusu bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların Yapı Kredi bankasından yeni hesap açarak, kredi kartı için başvuru yapması gerekiyor.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, söz konusu bu yeni hesaplar Yapı Kredi şubelerinden ya da Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinden açılabilecek. Yine verilen bilgilere göre, kimlik bilgileri ile şahsi bilgilerin talep edildiği söz konusu formlar doldurulduktan sonra başvurular da tamamlanacak.

Aktarılan bilgilere göre, söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için doğru beyanda bulunmak ve gecikmiş borçların da olmaması gerekli. Ayrıca yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, düzenli borç ödeyenlerin ve daha önce kredi kullananların daha avantajlı olacağı bildirildi.

Söz konusu müracaatları onaylanmış olan vatandaşlar tam tamına 15 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz, masrafsız, taksitli nakit avansı kullanabilecek. Söz konusu nakit avans kullanımı için son tarih 15 Ekim 2023 olarak açıklandı. 
 

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

SGK duyurdu: Milyonlarca kişiyi kapsıyor! Asgari ücret desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!


Geri Dön