27 / 04 / 2024

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 



Borcu olan vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası da ihtiyaç kredisi faizlerinde değişikliğe giden bankalar arasında yer alıyor. 

Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'ndan 200 bin TL ihtiyaç kredisi çekersem ne kadar taksit öderim? 


ÜÇ BANKADA SON DAKİKA

İhtiyaç kredisi faizlerinde yapılan değişikliklerden sonra  3 banka öne çıktı. Pek çok kişinin gündeminde yer alan ihtiyaç kredisi faizleri açısından şu anda Akbank, İş Bankası ve Garanti BBVA öne çıkan bankalar arasında yer alıyor. İşte 3 dev bankada son dakika faiz oranları...

BDDK talimatına göre bankalar 100 bin Türk Lirası ve üzerinde verdikleri ihtiyaç kredilerine en fazla 12 aya kadar vade sağlayabiliyor. Söz konusu bu vade süreleri asla aşılamıyor. 

İŞ BANKASI 200 BİN LİRAİHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI MART 2024

İş Bankası ihtiyaç kredisi için aylık faizi 3,81 şeklinde açıkladı.12 ay vadeli olarak 200 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi çekildiğinde aylık taksitler  22 bin 505 Türk Lirası olurken, geri ödeme ise 271 bin lira oluyor. 

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

AKBANK 200 BİN LİRA İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI MART 2024

İhtiyaç kredisi kullanmak için Akbank'ı seçenler aylık yüzde 3,66 oranında faiz ödüyor. Akbank tarafından yapılan açıklamada 12 ay vadeli 200 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda aylık taksitler 22 bin 258 TL oluyor.  Söz konusu bu taksit ödemelerinin neticesinde 1 senede bankaya toplamda 268 bin Türk Lirası tutarında toplam ödeme yapılıyor.

GARANTİ BBVA 200 BİN LİRA İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI MART 2024

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Garanti BBVA'nın aylık ihtiyaç kredisi faizi yüzde 3,73 şeklinde açıklandı. 12 ay vadeli olarak 200 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi çekildiğinde aylık ödemeler 22 bin 373 Türk Lirası şeklinde oluyor. Kredinin toplam maliyeti de 269 bin Türk Lirası olarak belirtiliyor. 

 

Ünlü profesörden o şehir için yeni uyarı: Yeniden yıkıcı bir deprem yaşayacak!

Miras sorgulama işlemi nasıl yapılır?

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!


Geri Dön