03 / 05 / 2024

Borcu olanlar son tarihi kaçırmayın! Bugün bitiyor

Borcu olanlar son tarihi kaçırmayın! Bugün bitiyor

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemesi çerçevesinde Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında son gün. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyenlerin 3 Temmuz'a gece 12'ye kadar kadar başvurması gerekmekte.



Borç yapılandırma sürecinde son güne geldik. Vergi daireleri ve sosyal güvenlik müdürlüklerine ödenecek borçlar başta olmak üzere çok sayıda kurumun alacağının yapılandırıldığı kanundan yararlanmak için son gün 3 Temmuz olarak açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön