29 / 04 / 2024

Bordo Life Park Güneşli teslim tarihi! 480 bin liraya 3+1!

Bordo Life Park Güneşli teslim tarihi! 480 bin liraya 3+1!

Firma: Hira Yapı

Proje: Bordo Life Park

Bordo Life Park Güneşli teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Bordo Life Park Evleri Güneşli fiyatları 480 bin lira ile 500 bin lira arasında değişiyor...




Bordo Life Park Evleri İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde inşa edildi.  Bordo Life Park  Evleri Güneşli projesi Hira Yapı tarafından hayata geçirildi. Bordo Life Park Güneşli teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Konut ve dükkanların yer aldığı Bordo Life Park Evleri Güneşli projesinde 60 adet daire ve 15 adet dükkan bulunuyor. Güneşli Bordo Life Park Evleri projesinde dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


2 blok olarak inşa edilen Bordo Life Park Evleri Güneşli'de 15 bin 946 metrekare inşaat alanına sahip. Güneşli Bordo Life Park satış ofisi ile 0212 656 01 68 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Bordo Life Park Güneşli teslim tarihi!


Bordo Life Park Güneşli teslim tarihi ne zaman sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Bordo Life Park Evleri Güneşli projesinde dairelerin fiyatları 480 bin lira ile 500 bin lira arasında farklılık gösteriyor.


Güneşli Bordo Life Park Evleri projesinde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Güneşli Bordo Life Park Evleri'nde spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Telefon: 0212 656 01 68

Web Adresi: www.lifeparkevleri.com


projeye sor



Geri Dön