28 / 09 / 2024

Borova Yapı'nın yönetimine Tayfun Uzunova geçti!

Borova Yapı'nın yönetimine Tayfun Uzunova geçti!

Yapı Endüstrisi'nin yönetim kademesinde değişiklikler yaşandı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Tayfun Uzunova,yardımcılığına ise Namık Bahri Uğraş'ın atanmasına yönetim kurul tarafından karar verildi




 Borova Yapı Endüstrisi'nin yönetim kademesinde değişiklikler yaşandı. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tayfun Uzunova görevlendirilirken Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Namık Bahri Uğraş atandı. Yönetim kurulu ve başkanının yeni dönemde görevlendirilmelerine Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Engin Yeşil, Vedat Kalkuz, Kaan Kurşun, Sami Barbaros Karakışla ve Yaşar Altıparmak tarafından karar verildi. İkinci Derece Yetkililer olarak Teknik Danışman Yurdacan Turan ve Lojistik Müdürü Mustafa Koray Tuğrul seçildi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön