07 / 05 / 2024

Borsa, dolar, altın!.. Bu hafta hangisi kazandırdı hangisi kaybettirdi? İşte yanıtı!

Borsa, dolar, altın!.. Bu hafta hangisi kazandırdı hangisi kaybettirdi? İşte yanıtı!

Piyasalarda oldukça hareketli bir hafta geride kaldı. Başta borsa olmak üzere altın ve döviz ve başta yatırım fonları olmak üzere diğer yatırım araçlarında da hareketlilik gözlendi. Peki yeni yılın bu ilk haftasında yatırımcısına en çok kazandıran ve kaybettirenler hangileri oldu?



Yatırım piyasalarında oldukça hareketli bir hafta geride kaldı. Özellikle borsada yaşananlar, yatırımcıyı bir hayli tedirgin ederken, gözlerin çevrili olduğu altın ve döviz ve başta yatırım fonları olmak üzere diğer yatırım araçlarında da hareketlilik gözlendi. Peki yeni yılın bu ilk haftasında yatırımcısına en çok kazandıran ve kaybettirenler hangileri oldu?

Borsa, dolar, altın!.. Bu hafta hangisi kazandırdı hangisi kaybettirdi? İşte yanıtı!

Piyasalarda en çok merak edilen yeni yılın ilk işlem haftası geride kaldı. Yeni seneyle birlikte yatırım araçlarında önemli hareketler yaşandı. Özellikle seneyi rekorla kapayan ve yeni yıla da rekorla başlayan borsa tarafında yoğun hareketlilik gözlendi. 2023’ün ilk gününden sonra yatırımcısının yüreğini ağzına getiren borsa adeta fırtınalı bir hafta geçirdi.

Diğer yandan altın ve dövizde de önemli sayılabilecek hareketler meydana geldi. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı hangisi kaybettirdi? İşte yanıtı..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön