01 / 05 / 2024

Borsa İstanbul’da gong bu kez BVS için çaldı!

Borsa İstanbul’da gong bu kez BVS için çaldı!

Vinç sektörünün halka açılan ilk şirketi olan BVS Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin şubat ayında yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen gong töreni bugün yapıldı.



Vinç sektörünün halka açılan ilk şirketi olan BVS Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin şubat ayında yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen gong töreni bugün gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak detaylara göre, BVS Bülbüloğlu Vinç Sanayi Gong Töreni’ne Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, BVS Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bülbüloğlu, Tera Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen, Borsa İstanbul, BVS ve Tera Yatırım yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli de katılım sağladı.

Borsa İstanbul’da gong bu kez BVS için çaldı!

Paylaşılan detaylara göre, söz konusu törende bir konuşma gerçekleştiren Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Bülbüloğlu Vinç'in makine sektörünün önde gelen şirketleri arasında olduğunu kaydetti.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıklamasında "Aynı zamanda bir AR-GE merkezi olan bu kıymetli şirketimiz, sağladığı istihdam ve yaptığı ihracatla ekonomimize önemli bir değer katmaktadır. Söz konusu bu değeri daha da büyütmek ve kapasitesini artırmak amacıyla gerekli olan finansmanı sermaye piyasamızdan sağlamış ve Borsamızda işlem görmeye başlayarak çok önemli bir adım atmıştır. Borsa olarak üreten ve ihracat yapan sanayi kuruluşlarımızın büyümesine katkı sağlamaktan büyük sevinç duyuyoruz." dedi.

Açıklamasında Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin gelen yüksek taleple yaklaşık olarak 356 milyon Türk Lirası halka arz geliri elde ettiğini ve 374 bin yatırımcıya ulaştığını kaydeden Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, “Yıldız Pazar’da işlem gören şirketimiz, başarılı bir halka arz gerçekleştirmiştir. Söz konusu bu halka arz sürecinde emeği geçen herkese, şirket çalışanlarına, aracı kuruma teşekkür ediyorum. Bülbüloğlu Vinç’in halka arzının sermaye piyasalarımız için de hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön