27 / 04 / 2024

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 



Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, halka arzın yatırımcıların yoğun ilgisiyle sonlanmasından sonra bugün gerçekleştirilen gong töreni ardından Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri'nin halka arz süreci, İnfo Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum aracılığıyla yapıldı. 

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Forte Bilgi İletişim Teknolojilerinin bugün işlem görmeye başlaması sebebiyle, Borsa İstanbul'da düzenlenen halka arz gong töreninde açıklamalarda bulundu. Korkmaz Ergun, yaptığı açıklamasında, 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren vatandaşları rahmetle anarken, depremden etkilenen vatandaşların ailelerine ve yakınlarına sabırlar, yaralılara acil şifalar dilediğini belirtti. 

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri'nin, yenilikçi yazılım çözümleri sunma vizyonuyla sektöründe önemli bir yerin sahibi olduğuna dikkat çeken Ergun, "Halka açılma kararı, inşallah, şirketin potansiyelini artıracak, yeni ufuklara kapı açacak ve bu başarılarını halka arzdan gelen ortaklarıyla paylaşmış olacaktır" dedi ve bu vesileyle, uzun vadeli finansman arayan tüm teknoloji şirketlerini, sermaye piyasalarının sunduğu fırsatlardan yararlanmak üzere Borsaya davet ettiğini dile getirdi. 

Borsa İstanbul da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön