09 / 05 / 2024

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 



Halka arzlar 2023'te de hızla sürecek

İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Tarkan Akgül de İnfo Yatırım olarak sayıları gün geçtikçe yükselen yatırımcıların yanında olmanın, Cumhuriyetin 100. yılında durmaksızın çalışmanın en temel motivasyonları olduğuna vurgu yaparak, açıklamasında "Sermayenin tabana yayılmasının bir ülkenin en güçlü büyüme modeli olduğu bilinci içerisindeyiz. Ve bu amaca yönelik olarak da halka arzlarımıza 2023 yılında hiç durmadan hızlı bir şekilde devam edeceğiz" diye konuştu. 

Forte’nin halk arzına 3,1 kat talep geldiğinin altını çizen Tarkan Akgül, yaklaşık 660 bin yatırımcının teveccüh gösterdiğini belirtti. 

Akgül, konuya ilişkin açıklamasını "İnfo Yatırım Konsorsiyum lideri olarak bu halka arzın başarılı bir şekilde tamamlanmasının gurur ve mutluluğunu duymakta olup bu halka arzda emeği geçen herkese, öncelikle Forte ailesine bizleri tercih ettiği için çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullanarak tamamladı. 

82, 105, 122, 158 metrekare ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar?

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Her şeye zam gelirken, Fiat Egea Sedan'a resmen 41 bin TL indirim geldi! İşte Egea Sedan Haziran fiyatları! Kaçırmayın!

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön