27 / 04 / 2024

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Yatırımcılar, Borsa İstanbul ile ilgili beklentileri de sık sık araştırıyor. Peki Borsa İstanbul'da son durum ne? İşte ayrıntılar...



Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar tarafından merakla yakından takip ediliyor. Yatırımcılar, Borsa İstanbul ile ilgili beklentileri de sık sık araştırıyor. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ufuk Korcan, bugünkü köşesinde borsadaki son durumu kaleme aldı. Söz konusu yazısına "Aracı kurumların model portföylerinde bazı hisseler hedef fiyatlarına ulaştı ya da iyice yaklaştı" ifadelerini kullanarak başlayan Ufuk Korcan, hedef fiyatlarda yukarı yönlü revizyonlara başlandığını, ay sonu gelecek ikinci çeyrek bilançolarından sonra revizyonların hızlanması ya da hisse değişimleriin beklendiğini aktardı. 

Borsa İstanbul da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön