28 / 04 / 2024

Borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber!

Borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber!

Günün ilk yarısında yükselen borsa yatırımcıların gündemindeki yerini korurken Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber verdi. İşte Mescioğlu'nun o paylaşımı...



Günün ilk yarısında yükseliş eğiliminde hareket eden BIST 100 endeksi, saat 13.00 itibarı ile önceki kapanışa göre 73,41 puan artışla 7.809,67 puana yükseldi. Toplam işlem hacmi ise 38,5 milyar TL oldu.

borsa yatırımcıların gündemindeki yerini korurken Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabın https://twitter.com/mehmetmesci'den yaptığı paylaşımda borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber verdi.

İşte Mehmet Mescioğlu'nun o paylaşımı...

Günaydın bir iyi, bir kötü haberim var borsa sevdalılarına.

İyi haber, borsamızdaki bazı hisseler 10 sene içinde şimdiki fiyatına göre 100 katından fazla kazandıracak. (kesin bilgi)

Kötü haber, hangi hisseler olduğunu hiç kimse bilmiyor. Dolayısıyla siz sepetinizi yaparken tüyo peşinde olmayın. (kesin bilgi)

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Mehmet Mescioğlu'nun paylaşımına gelen yorumlar...

"Sepetimizi 5 yıl önce yaptık"

"4 senede 5 kat yapsa yeter"

"Altının en az 80 kat yapacağına eminim, altında devam"

 

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

2 milyon kazanmak için hangi meslek grubu kaç ay çalışmalı?

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön