28 / 04 / 2024

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,   resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, borsa yatırımcılarının özellikle GYO'lara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.



Son zamanlarda bir çok GYO halka arzını açıkladı. Yatırımcıları GYO'lara karşı uyaran 
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi twitter hesabından paylaşım yaptı. 7 Aralık tarğihindeki paylaşımına ek olarak yeni paylaşım ekleyen Kireçci, SPK'nın içi boş vey değerlemesi şişirilmiş halka arzlara izin vermesine tepki gösterdi.

Kireci 7 Aralık tarihinde şu paylaşımı yapmıştı:

''Bu kadar riskli bir şirketin bile halka açılmasına izin veriliyorsa diyecek bir şey kalmıyor!

Halka arza aracılık edecekler 30 risk sıralamışlar.

Halka arzlar büyük tehlike haline geliyor.

Bir yerde patlayacak.

Ama nerede?

 

Bugün ise bu paylaşıma ek olarak yatırımcılara seslenerek şu uyarıyı yaptı: 

SURGY taban!

SPK içi boş veya değerlemesi şişirilmiş halka arzlara izin verdiği sürece daha çok tabanlar göreceğiz!

BEGYO da taban!!!

Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Kireçci'nin paylaşımının altın onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gleen yorumlar...

Kerem @keremm adlı kullancı Kireçci'nin paylaşıma şu yanıtı verdi: ''daha önceki twitinze de bununla ilgili yorum yazmıştım. bu firma satamadığı evlerin finansmanını KY ye yaptırdı, finansal olarak inanılmaz rahatladı. ana firmayı borsaya kote etmedi, zararda olan firmayı halkın üstüne bıraktı....'' dedi.

Mustafa @albayrak74 adlı takipçi ise ''Surgy'nin arzinı anlarim ama kzgyo arz izni inanilmazdi. Kızilbuk' yapilacak, satilacak sonra isletmeye acilacak ve sen o tatil koyunun isletme gelirine ortak olacaksın diye 3 yil once arzedildi. Inanilmaz bir durum.'' dedi.
 

 

Emlakta 2024 beklentileri!

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Bu ülke iflah olur mu?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön