06 / 07 / 2024

Borsada ‘Merkez’ coşkusu! İşte en çok işlem gören hisseler ve en çok kazandıranlar!

Borsada ‘Merkez’ coşkusu! İşte en çok işlem gören hisseler ve en çok kazandıranlar!

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, Merkez Bankası’nın faiz artışıyla yüzde 4,65 oranında yükseliş kaydetti. Endeks günü 5 bin 428 puandan tamamlarken, altın ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik de devam etti.



ALTININ ONSU BİN 914 DOLAR

Borsada ‘Merkez’ coşkusu! İşte en çok işlem gören hisseler ve en çok kazandıranlar!

​​​​​​​Uluslararası borsalarda yaşanan harekete bağlı olarak altın fiyatlarında da yükseliş sürüyor. Ons altın  uluslararası piyasalarda saat 20.00 itibarıyla 1.914 dolar civarında hareketlilik gösteriyor.

Borsa İstanbul Altın Piyasası'nda işlem gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 2,7 oranında prim yaparak 1 milyon 495 bin liradan günü tamamladı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), doların bugünkü efektif alış kurunu 23,6074 lira, efektif satış kurunu ise 23,7020 lira olarak açıkladı. Merkez Bankası, önceki efektif alış kurunu 23,5328 lira, efektif satış kurunu ise 23,6271 lira olarak belirlemişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön