29 / 04 / 2024

Bosch Class 2000W ortamlara estetik dokunuş sağlıyor!

Bosch Class 2000W ortamlara estetik dokunuş sağlıyor!

Bosch, kompakt ölçüleri, arka aydınlatmalı LCD ekranı, modülasyonlu farı, donma koruması gibi özelliklere sahip yeni ürünü Bosch Class 2000W ile yaşadığımız ortamlara hem estetik hem de yüksek performans katıyor.



Bosch, yeni nesil konvansiyonel kombisi Bosch Class 2000W ile şıklığı ve yüksek performansı buluşturdu. 700x400x299 mm’lik kompakt ölçülere sahip olan Bosch Class 2000W, diğer kombilere göre çok daha rahat şekilde taşınırken yaşanılan ortamlara estetik bir dokunuş yapıyor.


Bosch Class 2000W, kompakt tasarımıyla küçük dolapların bile içine sığıyor, böylece kullanıcılara boş alan yaratırken kolay montaj imkanı veriyor. Bosch’un yeni kombisi, geniş arka aydınlatmalı LCD ekranı ve ayar tuşlarıyla oldukça şık ve modern bir görünüme sahip bulunuyor.


Bosch Class 2000W’nin fan ayarları baca mesafesine göre yazılım üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Böylece hem kısma pulu kullanımına gerek kalmıyor hem de ısıtma verimi düzenlenmiş oluyor.


“Kombim donar mı?” diye korkmaya son!


Bosch Class 2000W, ısıtma tesisatın içindeki suyun donması durumunda oluşabilecek hasarları engellemek amacıyla devreye alınan bir güvenlik sistemine de sahip bulunuyor. Cihaz, tesisattaki suyun sıcaklığı 8 derecenin altına düştüğünde pompa sirkülasyonu ya da brülör çalışmasını devreye alarak, suyun donmasını engelliyor. Bu özelliği devreye sokmak için, cihazı bekleme durumuna almak yeterli oluyor.


Pompa ve üç yollu vana blokaj koruması sağlıyor


Uzun süreli çalışmama durumunda oluşabilecek pompa ve vana problemlerini de önleyebilen Bosch Class 2000W, çalışmama sürelerini denetleyerek pompa ve üç yollu vanaya aç-kapa işleminin gerçekleştirilmesini sağlıyor.


Cihazda oluşan arızalar ise ekranda hata kodlarıyla gösteriliyor. Ayrıca, bazı arızalarda emniyet sistemi çalışarak cihaz işletimi otomatik olarak askıya alınıyor.


Uzun ömürlü bağlantıya hazır olan yeni kombi, duvara yakın hidrolik bağlantı imkanıyla kolay şekilde montaj edilebiliyor. Ayrıca, duvar üstü boru tesisatında şık bir görünüm sağlarken, duvara yakın hidrolik bağlantılar sayesinde ek teçhizat kullanılmadan monte edilebiliyor.


Geri Dön