02 / 05 / 2024

Bosch Condens 5000 W, enerji tasarrufu sağlıyor!

Bosch Condens 5000 W, enerji tasarrufu sağlıyor!

Bosch markalı, duvar tipi, yüksek kapasiteli yoğuşmalı kazanlar, ileri teknolojisiyle daha fazla enerji tasarrufu sağladığı gibi yüksek verimiyle de dikkat çekiyor



Bosch markalı, duvar tipi, yüksek kapasiteli yoğuşmalı kazanlar, ileri teknolojisiyle daha fazla enerji tasarrufu sağladığı gibi yüksek verimiyle de dikkat çekiyor. Küresel iklim değişikliklerine karşı alınan önlemler, çıkarılan yönetmeliklerle gün geçtikçe artıyor. 5 Aralık 2009 tarihinde, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği"nin yürürlüğe girmesiyle, yoğuşmalı kaskad sistemler büyük önem kazandı.

Merkezi sistem uygulamaları için ideal çözüm sunan Bosch yoğuşmalı kazanlar; düşük yakıt tüketimi sağlıyor ve   çoklu kazan kullanımı sayesinde yedekleme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Mevcut kazan dairelerinde dönüşüm ve yenileme sırasında, kolay taşınabilme ve kurulum imkanı sunan Bosch Condens 5000 W, değişen ısıtma gereksinimine uyum sağlayarak, kısmi yükteki verimin artması gibi farklı avantajlar da sunuyor.

Doğa dostu ürünlere önem veren Bosch Isı Sistemleri, yeni Condens 5000 W ile yüksek enerji tasarrufuna ulaşıyor. 65 ve 98 kW kapasiteli yeni Bosch Condens 5000 W, %110'a varan enerji verimi sayesinde tasarruf ve diğer konvansiyonel cihazlara göre %15 daha verimli kullanma özelliği ile ayrıcalığını ortaya koyuyor. Bosch yoğuşmalı kazanlar, kompakt boyutları sayesinde kullanıcılarına montaj kolaylığı sağlarken, tüm parçalara önden ulaşılabilme özelliği ile de kolay bakım ve servis olanağı sunuyor.

Ayrıca Bosch Condens 5000 W yoğuşmalı kazanlar, tek kullanıma ek olarak 16 cihaza kadar kaskad imkanı ve modülasyonlu pompa sayesinde maksimum verimde yoğuşma enerjisi kullanımı sağlıyor. Kolay anlaşılabilen göstergeleri, üstün özelliklere sahip BC15 kumanda ünitesi ve sessiz çalışma gibi özellikleri ile de fark yaratıyor.
 
Bosch yoğuşmalı kazanlar, Magnezyum, Alüminyum ve Silisyum alaşımlı, paslanmaz eşanjöründe olduğu gibi, kaliteli malzemelerden oluşan yapısı ile de uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Modern tasarımı ile şık bir görünüm sağlayan Condens 5000 W, her yere rahatlıkla monte edilebiliyor.


Geri Dön