19 / 05 / 2024

Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyenler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...



Derin dondurucu LED aydınlatması sayesinde gece karanlığında bile dondurucunuzdaki yiyecekleri rahatça görebilirsiniz. Buzdolabınızdaki ve dondurucunuzdaki her şeyi rahatlıkla görüp yerleştirebilmenin keyfini yaşayın.

YİYECEKLERİNİZ HEP GÖZ ÖNÜNDE OLSUN

LED Aydınlatma teknolojisi buzdolabınızdaki tüm gıdaları net bir şekilde görmenizi sağlıyor. Dayanıklı ve enerji tasarruflu LED'ler buzdolabınızda parlak, eşit dağılan ve gözü yormayan aydınlatma sağlıyor. LED Aydınlatma ile istediğiniz zaman bütün yiyeceklerinizi net bir şekilde görebilirsiniz.

ÇEKİLEBİLEN CAM RAFLAR

Çekilebilen cam raflar sayesinde artık Bosch buzdolabınızdaki her şeye rahatça ulaşabileceksiniz. Emniyetli camdan yapılan bu raflar, gıdalarınızı kolayca alıp koymanıza yardımcı olur. Üstelik çekilebilen cam raflar sayesinde buzdolabınızın içini zahmetsizce temizlemenizde mümkün hale geliyor.

AYARLANABİLİR CAM RAF SİSTEMİ

İç duvardaki ayarlanabilir cam raf sistemi rafların yüksekliklerini ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanızı sağlıyor ve bu sayede farklı boylarda her türlü gıdayı kolayca sığdırmanıza imkân veriyor.

KOLAY TEMİZLENEBİLİR INOKS DIŞ YÜZEY

Ürününüzün dış yüzeyine kaplanan özel bir koruyucu film tabakası ile çelik dış yüzey daha uzun süre temiz kalıyor, çizilmelere karşı daha dayanıklı hale geliyor ve daha kolay temizleniyor.

Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

BOSCH SERİE 6 ÜSTTEN DONDURUCULU BUZDOLABI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Bosch buzdolabı 186 cm yüksekliğe, 75 cm genişliğe ve 80 cm derinliğe sahip. 92 kg net ağırlık kapasitesi olan buzdolabı, 124 litre derin dondurucu kapasitesiyle fark yaratıyor.

Ayrıca, VitaFresh, EvaFresh Plus süper dondurma ve ekonomik mod gibi özelliklere de sahip olan buzdolabının 4 adet rafı bulunuyor.

BOSCH SERİE 6 ÜSTTEN DONDURUCULU BUZDOLABI NE KADAR?

Bosch’un resmi internet sitesinde 27.850,00 liraya satışa sunulan çamaşır makinesi, Garanti, YapıKredi, ve İş Bankası başta olmak üzere diğer kartlara da uygun taksit seçeneklerine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Ocak 2023 tarihinde saat 05.51'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.28 Türk Lirası, altının gramı ise 1149 Türk Lirası değerindedir.

Bosch Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 19 Ocak 2022 fiyat listesi

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön