03 / 05 / 2024

Bosch'tan Ankastre Setlere özel kaçırılmayacak hediye Mutfak Makinesi fırsatı! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch'tan Ankastre Setlere özel kaçırılmayacak hediye Mutfak Makinesi fırsatı! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Şubat ayı için geçerli seçili ankastre set alana 3.650 TL değerindeki MUM Serie 2 Mutfak Makinesi hediye kampanyasını duyurdu. İşte kampanyanın detayları 



 Bosch tan Ankastre Setlere özel kaçırılmayacak hediye Mutfak Makinesi fırsatı! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olup kampanyadan yararlanmak için seçeceğiniz ankastre fırın, davlumbaz ve ocakla birlikte MUMS2VM00 kodlu ürünü sepetinize eklemeniz gerekmektedir. İndirim sepette uygulanacak ve hediye mutfak makinesine sahip olacaksınız.

Ankastre set; Davlumbaz,Ankastre Fırın,Ankastre Ocaktan oluşmaktadır.

DAVLUMBAZ

Yemek yaparken mutfakta oluşan buhar ve kötü kokuları ortadan kaldıran Bosch DWK65AD20R duvar tipi davlumbaz C enerji sınıfı ile üretilir. Bosch davlumbaz modeli 616 m³ yüksek emiş gücü sayesinde ortamda oluşan tüm buharı hızlı bir şekilde içine çeker. DWK65AD20R Toplamda 3 hız kademesi bulunan ürün minimum 56 dB ses seviyesine sahiptir. Bununla birlikte eğimli bir tasarım söz konusudur. Davlumbaz modelinin kullanıcı ekranı dokunmatik ve dijitaldir.

 Bosch tan Ankastre Setlere özel kaçırılmayacak hediye Mutfak Makinesi fırsatı! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

ANKASTRE FIRIN

Bosch ankastre fırında 3D Hotair özelliği bulunur. Bu özellik pişirme sırasında ısıyı 3 tepsiye kadar eşit bir şekilde ileterek her tarafı pişmiş yemekler elde edilir.3D Hotair fonksiyonu ayrıca yemeklerin koku ve tatlarının birbirine karışmamasını sağlar. Bosch HBF534EB0T 66 lt ankastre fırın siyah paneli üzerindeki dokunmatik LED ekranı sayesinde saat ve fırını kolaylıkla kontrol edilebilir.

ANKASTRE OCAK

Her ocak gözü için farklı bir ızgara bölmesi bulunmaktadır .Otomatik gaz kesme emniyeti, ocağın açık unutulduğu anlarda ya da yemeği bırakıp dışarı çıktığınızda kazaları önlemek için devreye girer ve eviniz güvende olur.Genellikle 4 farklı gözü olan ocak çalıştığı anlarda da ısıyı hızlı bir şekilde iletebilmesi sayesinde yemek pişirme süresini kısaltır. 

Peki ankastre set ocağının fiyat listesi nedir?


Geri Dön