01 / 05 / 2024

Bosh'tan Ocak ayına özel kaçırılmayacak beyaz eşya kampanyaları! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosh'tan Ocak ayına özel kaçırılmayacak beyaz eşya kampanyaları! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve evini yenileyecekler indirimli beyaz eşya alma fırsatını kaçırmayın! Kampanya ürünleri en ucuz olan 9 bin TL en pahalı olan 21 bin TL 'den başlayan fiyatlarla.



 Bosh tan Ocak ayına özel kaçırılmayacak beyaz eşya kampanyaları! 24 Ocak 2023 fiyat listesi
Cebinize ve evinize iyi gelecek ayın kampanyalı ürünleri Bosh tarafından  müşterilerinin hizmetine sunuldu. Daha az sıklıkta alışveriş yaparak zamandan ve enerjiden tasarruf etmek bu eşyalar ile artık mümkün. Sağlığınızı düşünen bu ürünler ile evinize şıklık katacaksınız. Bu kampanya ile uzun ömürlü doğal yiyecekler elde edecek ve eşyalar sayesinde gözünüz arkada kalmayacak.Hijyene ve temizliğe önem verenlerin yakından ilgileneceği çamaşır makineleri bu kampanyanın içinde. Söz konusu indirimli beyaz eşya kampanyasına dahil olan ürünler şunlardır; Buzdolabı,bulaşık ve çamaşır makinesidir. Evinizde sizin büyük yardımcınız olacak eşyaların özelliklerini ve fiyatlarını sizin için derledik. 

ÜRÜNLERİN ÖZELLİKLERİ

Üstten ve alttan dondurucu buzdolabının ortak özellikleri;

  • Sebze ve meyvelerinizin daha uzun süre taze kalmasına yardımcı olur. 
  • AirFresh Filtresi özelliği ile  havadaki kokuyu en aza indirerek gıdalarınızın her zaman hijyenik, taze ve lezzetli kalmasını sağlar. 
  • Ürünler bozulmadan uzun süre gerçek tadında kalır.

Bulaşık makinesinin ortak özellikleri;

  • Yüksekliği ayarlanabilir 3 katlı üst sepet mevcuttur.
  • Home Connect uygulaması üzerinden etkinleştirmeyle birlikte 30 dakikaya kadar daha sessiz çalışma özelliğine sahiptir.
  • Bu ürün ile daha az su, daha az enerji, daha çok performans elde edilir. 

Çamaşır makinesinin özellikleri;

  • 10 kg kapasiteyle tek yıkamaya daha fazla çamaşır sığdırarak, zaman ve enerjiden tasarruf edilerek hijyenik bir temizlik elde edilir.
  • Leke çıkarma seçeneği yağ, çay, kozmetik ve kandan oluşan 4 adede kadar inatçı lekeyi kolayca çıkararak mükemmel yıkama sonuçlarını ortaya koyar.

Peki  ürünlerin fiyat listesi  nedir?


Geri Dön