01 / 05 / 2024

Bosphorus City Boğaziçi yaşamını Halkalı'ya taşıdı!

Bosphorus City Boğaziçi yaşamını Halkalı'ya taşıdı!

Sakinlerine sadece ev değil, gerçek anlamda bir yaşam alanı vadeden Bosphorus City, insanların evlerinde otururken boğazda yaşama hissini duyabilecekleri bir proje



Sakinlerine sadece ev değil, gerçek anlamda bir yaşam alanı vadeden Bosphorus City, insanların evlerinde otururken boğazda yaşama hissini duyabilecekleri bir proje

Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City 'de, 26 bin metrekare büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü,   geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz 'ın yalıları ve İstanbul 'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. Hanımlara çocuk kreşi alışveriş imkanının sunulduğu projede babalar sporun her türlüsü ile iş stresini atabilecek.

BİR BAKIşžTA
Adı: Bosphorus City.
Lokasyonu: Halkalı- Küçükçekmece.
Yapan şirket: Sinpaş GYO.
Satış Koordinatörü: Özkan Öztürk.
İnşaata başlama tarihi: Haziran 2008.
İnşaatı bitirme tarihi: 1. etap Haziran 2010.
Toplam arsa: 246 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 481 bin 166 metrekare.
Konut sayısı: 2 bin 796.
Projede yer alan semtler: Ortaköy, Rumeli Hisarı, Bebek, İstinye, Yeniköy, Emirgan, Beylerbeyi, Kandilli, Kanlıca, Paşabahçe, çengelköy.
En düşük ve en yüksek konut alanı: 60- 645 metrekare.
Konut tipleri: Proje kapsamında stüdyo, 1+1'den 5+1'e kadar daireler ve 5+2 müstakil yalılar.
Konutların tavan yükseklikleri: 2.65 metre ile 2.92 metre arasında değişiyor.

FİYATLAR NE DÜZEYDE
Metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin 858 TL.
En düşük ve en yüksek metrekare satış fiyatı: 2 bin 53 TL - 4 bin 98 TL.
En düşük ve en yüksek konut fiyatları: 181 bin 700 TL   2 milyon 874 bin 975 TL.
Ödeme koşulları: Bosphorus City 'de son 208 daire 84 ay vade ve 1150 TL 'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

AYIRT EDİCİ ÖZELLİĞİ
Yapılan diğer projelerden farklı olarak sakinlerine sadece ev değil, gerçek anlamda bir yaşam alanı vadeden Bosphorus City, insanların evlerinde otururken boğazda yaşama hissini duyabilecekleri bir proje. Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City 'de, 26 bin metrekare büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü,   geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz 'ın yalıları ve İstanbul 'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. İstanbul Boğazı 'ndaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı Meydanı ile R.Hisarı meydanı arasında yer alıyor. İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imknı sunuyor.

Projede açık ve kapalı kumsallı yüzme havuzlarının yanı sıra tenis kortları, squash sahaları, mini golf sahası, fitness merkezi, pilates ve yoga alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, 27 bin metrekarelik su ve Boğaz konsepti, 90 bin metrekarelik peyzaj ve yeşil alan bulunuyor.

Sosyal ilişkileri pekiştirmek amacıyla geliştirilen pilates-yoga tarzı, bedensel ve ruhsal gelişime hitap eden alan da Bosphorus City 'nin ayrıcalıkları arasında. Böylece özellikle ruh dinginliğine önem veren ve spor yapmak isteyenleri bir noktada buluşturan pilates ve yoga alanı, İstanbul 'un yedi tepesinin temsil edildiği alanda tepelerden birisi üzerine konumlandırılmış ve işlevine uygun olarak oldukça sakin bir noktada yer alıyor.

ULAşžIM İMKANLARI
En yakın devlet okulu kaç km uzaklıkta:   Projeye en yakın ilköğretim okulu 1 kilometre mesafede.
En yakın kolejlerin isimleri neler: Uğur Koleji, Bahçeşehir Koleji, Beykent Koleji.
En yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Projenin 200 metre ilerisine, 544 yataklı bölgenin en büyük hastanesi inşa ediliyor.
En yakın akaryakıt istasyonu kaç km uzaklıkta: 1 kilometre uzaklıkta Shell.
En yakın alışveriş merkezi: Proje dahilinde Ortaköy Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 3 kilometre mesafede Deposite Alışveriş Merkezi, 5 kilometre uzaklıkta Prestige Mall Alışveriş Merkezi bulunuyor. Ayrıca İstanbul Saraylar etabında planlanan alışveriş merkezi 1 kilometre uzaklıkta konumlandırılacak.
Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: 13 kilometre.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM'e 1.5 kilometre, E-5'e 8 kilometre.
0212 444 14 40
www.bosphoruscity.com.tr

 

 

 


Geri Dön