01 / 05 / 2024

BOTAŞ'tan doğalgaz faturaları için büyük müjde!

BOTAŞ'tan doğalgaz faturaları için büyük müjde!

1 Şubat tarihi sonrası için duyuru yapan Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ. (BOTAŞ), oğal gaz toptan satış fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı.



"Diğer taraftan, sanayide kullanılan doğal gaz satış fiyatında 2022 Ekim ayı esas alındığında 1 Şubat 2023 tarihi itibarıyla %24,77 ile %38,45 oranlarında indirim yapılmıştır.

Household Energy Price Index (HEPİ) fiyatları esas alındığında Konutlarda Ukrayna ve Macaristan’dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğal gaz fiyatı ülkemizde uygulanmaktadır."

BOTAŞ tan doğalgaz faturaları için büyük müjde!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Ocak 2023 tarihinde saat 00.57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, Euro 20,44 Türk Lirası, altının gramı ise bin 165 Türk Lirası değerinde.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön