17 / 05 / 2024

BOTAŞ'tan personel alımı! İşte alım yapılacak iller ve meslekler

BOTAŞ'tan personel alımı! İşte alım yapılacak iller ve meslekler

Personel alımlarını yakından takip edenler için yeni bir ilan paylaşıldı. BOTAŞ ön lisans ve lisans mezunu personellerin alınacağı açıklandı. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı ifade edildi.  BOTAŞ personel alım detayları ve başvuru şartları...



GENEL HÜKÜMLER
1-İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla adayların belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

2- İŞKUR’da bildirilen nihai listede yer alacak adaylara evrak teslim ve sözlü sınav tarihi www.botas.gov.tr adresinde duyurulacak olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- İşe başlatılan işçilerin deneme süresi 30 gündür.

4- İşe başlayan işçiler, 3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamayacaktır.

5- İlana müracaat edecek adayların ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK İLLER
Ankara

İstanbul

Konya

Adana

Erzurum

Aydın

Kocaeli

Hatay

Şırnak

Kayseri

Kahramanmaraş

Kırklareli

Tekirdağ

Edirne

İzmir

Zonguldak

Samsun

Ardahan

Trabzon

Van

Ağrı

Aksaray


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön