30 / 04 / 2024

Böyle zam görülmedi! Skoda Karoq’a gelen zam 200 bin TL’ye dayandı!

Böyle zam görülmedi! Skoda Karoq’a gelen zam 200 bin TL’ye dayandı!

Dünya çapında sağlamlığı ile bilinen ve dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden olan Skoda, Karoq modeline tamı tamına 190 bin 199 TL zam yaptı. Skoda’dan gelen dev zammın ardından Karoq modelinin yeni fiyatı merak konusu oldu.



Skoda, önceki aylarda olduğu gibi bu ay da tüm modellerinin fiyatını güncelledi. Yeni fiyatları resmi internet sitesinden duyuran Skoda, Karoq modeline tam 190 bin 199 TL zam yaptığını duyurdu. Gelen zamdan sonra Karoq modeline sahip olmak isteyen kişiler Karoq’un yeni fiyatını ve en ucuz Karoq’un kaç TL olduğunu araştırmaya başladı.

Böyle zam görülmedi! Skoda Karoq’a gelen zam 200 bin TL’ye dayandı!

SKODA KAROQ MOTOR ÖZELLİKLERİ

Öte yandan, Skoda Karoq, benzinli motorlar 1.0 lt (115 hp) ve 1.5 lt (150 hp) seçeneklerinden oluşuyor. Aynı zamanda, dizel motor olarak da 115 PS üreten dizel ünite yer alıyor. 1.0 litre benzinli ve 1.6 litre dizel motor opsiyonlarını, 6 ileri manuel veya 7 ileri DSG otomatik vites kutusu ile beraber satın almak mümkün. Bunun yanı sıra, 1.5 lt TSI benzinli motor, DSG otomatik şanzımanla eşleştirildi ve ayrıca, düşük yakıt tüketimi için silindir kapama teknolojisi ile donatıldı. 

Peki, Skoda Karoq’un temmuz ayı fiyatı ne kadar oldu? Kaç TL? Teknik özellikleri neler? İşte Skoda Karoq ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön