10 / 05 / 2024

Boyner Wepublic mağazasını Akmerkez'de açacak!

Boyner Wepublic mağazasını Akmerkez'de açacak!

Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren yeni çok katlı mağazalarının marka adı Wepublic olarak belirlendi. "Wepublic" Eylül'de Akmerkez'de kapılarını açmaya hazırlanıyor.



Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren yeni çok katlı mağazalarının markası Wepublic olacak. Wepublic açıklamasına göre, perakende sektöründe 2016'nın en büyük yatırımlarından biri olan Boyner Grup'un yeni mağazalarının ismi açıklandı. "Wepublic" adını taşıyan marka, Eylül'de Akmerkez'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Marka, eğlenceli, dinamik ve teknolojiye hakim anlayışı ile farklı ve yeni bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Türkiye ile ilk kez buluşturacağı 105 güçlü markanın yanı sıra bünyesinde 520 markayı bir araya getirecek olan Wepublic, teknolojik yenilikler de barındıracak.


Dünya



Bu haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren Phoenex kod adlı projesinden yeni bir marka çıktı. Şirketin yeni çok katlı mağazalarının markası, biz halkız diye tercüme edilebilecek Wepublic olacak. 

Marka, eylülde Akmerkez'de Beymen mağazasının yerinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Marka, eğlenceli, dinamik ve teknolojiye hâkim anlayışı ile farklı ve yeni bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Wepublic'in Türkiye ile ilk kez buluşturacağı 105 markanın yanı sıra bünyesinde 520 markayı bir araya getireceği belirtildi. Akmerkez'de 8 bin metrekare alanda hizmet verecek olan çok katlı Wepublic, farklı mimarisi ile de yenilik getirme iddiasında. îlk Wepublic mağazası, teknolojik yenilikler de barındıracak. 



Habertürk




Bu haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;





Merakla beklenen Boyner Grup yeni zincir mağazasının ismini Wepublıc olarak açıkladı. Türkiye ile ilk kez buluşturacağı 105 güçlü markanın yanı sıra bünyesinde 520 markayı bir araya getirecek olan Wepublıc; özgür, yaratıcı, samimi, ilham veren ve rahat bir yasam ve alışveriş anlayışına ev sahipliği yapacak. Bu heyecanla yaratılan ve moda mağazacılığına farklı bir gözle bakan Wepublıc, kapısından giren herkesin öncelikle mutlu olmasını amaçlayan bir yaklaşımla hizmet sunacak. Wepublıc'In ilk mağazası Akmerkez'de acılacak. Acılış sürprizleriyle birlikte Wepublıc, Eylül ayında Türkiye ile buluşacak. 



Star





Bu haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Boyner Grup'un, son 2 yıldır hazırlıkları süren ve merakla beklenen yeni çok katlı mağazalarının markası WEPUBLIC olacak. İlki eylül ayında Akmerkez'de kapılarım açacak WEPUBLIC, müşterilerine alışılandan çok farklı, bambaşka bir alışveriş ve yaşam deneyimi sunacak. Türkiye ile ilk kez buluşturacağı 105 güçlü markanın yanı sıra WEPUBLIC bünyesinde 520 markayı bir araya getirecek olan WEPUBLIC; özgür, yaratıcı, samimi, ilham veren ve rahat bir yaşam ve alışveriş anlayışına ev sahipliği yapacak. Mağazacılık anlayışı kadar farklı mimarisi ile de yenilik getirecek. Yaşamdan ilham alan mağazada, hayatin en eğlenceli yanları WEPUBLIC içinde anlık sürprizlerle müşterilerin karşısına çıkacak. 




Sözcü





Bu haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Eylül'de açılacak

Türkiye'deki perakende sektöründe mağazacılığın eskilerinden Boyner, yeni bir markayı bünyesine katmaya hazırlanıyor. Çarşı, Beymen, Yeni Karamürsel, Hopi gibi markaların sahibi Boyner'in iki yıldır hazırlıkları süren ve merakla beklenen yeni çok katlı mağazalarının markası 'WEPUBLIC' olacak. Eylül'de Akmerkez'de kapılarını açacak WEPUBLIC, Türkiye ile ilk kez buluşturacağı 105 güçlü markanın yanı sıra 520 markayı da bir araya getirecek. 

Mimaride yenilik 

WEPUBLIC özgür, yaratıcı, samimi, rahat bir yaşam ve alışveriş anlayışına ev sahipliği yapacak. Akmerkez'de 4 katta 8 bin metrekare alanda hizmet verecek mağaza, farklı mimarisi ile de yenilik getirecek. Mağazada markalar, 'ulaşılabilir moda anlayışıyla' aynı ortanca sunulacak. WEPUBLIC'te yer alacak bazı markalar şunlar: Free People, Stella McCartney, Hugo by Hugo Boss, Nike, Rebecca Minkoff, Lauren by Ralph Lauren, Carharrt. 



Posta


Geri Dön