20 / 05 / 2024

boyner grup çok katlı mağaza

boyner grup çok katlı mağaza

Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren yeni çok katlı mağazalarının marka adı Wepublic olarak belirlendi. "Wepublic" Eylül'de Akmerkez'de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Aile Bakanlığı'ndan şok karar! Bu kişiler başvursa bile para alamayacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen desteklere kimlerin başvurup başvuramayacağı çok merak ediliyor. Aile Bakanlığı'nın ödemelerinden önemli bir grup faydalanamıyor. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

EYT’liler ve kadro bekleyen sözleşmeliler dikkat! Peş peşe çok önemli açıklama geldi!

Yaklaşık 2.6 milyon EYT’li ile kadroya geçmeyi bekleyen sözleşmeli kamu personelini çok yakından ilgilendiren açıklamalar peş peşe geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu iki konu hakkında peş peşe çok önemli detaylar verdi!..

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de İbrahim Ok tarafından kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

Cahit Özkan: CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP'nin Kanal İstanbul projesine karşı çıkar gibi görünse de aslında desteklediğini söyledi. Özkan, "CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldılar, araziler kapattılar" dedi...

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

Tevfik Göksu: Bütçede projelerin iptali ve çokça borçlanma var!

2020 yılı bütçesi toplantısında AK Parti grubu adına açıklamalarda bulunan Grup Başkanvekili Göksu, ''Projelerin iptali, çokça borçlanma, İstanbul arazilerinin satışı, sosyal medya algı yönetimi, israf diye kampanya yaptığınız çok sayıda araç kiralama var. Bu bütçede hayal kırıklığı var. Bu bütçede

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert Kanal İstanbul yanıtı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'a 'cinayet projesi' diyerek karşı çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert cevap geldi...

Orjin Grup Bebek Oteli kiralamaktan vazgeçti!

Orjin Grup’un ortağı Zafer Yıldırım, Bebek Otel’i 20 yıllığına kiralama düşüncesinden vazgeçti. Yıldırım, “Boğaziçi öngörünümü nedeniyle yatırımın önünde ciddi bir bürokrasi var. Çok uzun sürecekti, o kadar süreye sabrım yok” diyor.

Bebek Otel'i Orjin Grup kiralıyor!

Boğaz hattının en ikonik binaları arasında yer alan Bebek Otel, Orjin Grup tarafından kiralanmaya çok yakın.

Yaşam sokağı konsepti Ankara’da çok sevildi!

Ankara, son yılların gözde mekanları “yaşam sokak”larına bu kez üst düzey bir sokak ekliyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yaşam sokağı konseptinin Ankara’da da çok sevildiğini kaydetti.

boyner grup çok katlı mağaza Haberi

boyner grup çok katlı mağaza

Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren yeni çok katlı mağazalarının markası Wepublic olacak. Wepublic açıklamasına göre, perakende sektöründe 2016'nın en büyük yatırımlarından biri olan Boyner Grup'un yeni mağazalarının ismi açıklandı. "Wepublic" adını taşıyan marka, Eylül'de Akmerkez'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Marka, eğlenceli, dinamik ve teknolojiye hakim anlayışı ile farklı ve yeni bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Türkiye ile ilk kez buluşturacağı 105 güçlü markanın yanı sıra bünyesinde 520 markayı bir araya getirecek olan Wepublic, teknolojik yenilikler de barındıracak.


Dünya



Bu haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren Phoenex kod adlı projesinden yeni bir marka çıktı. Şirketin yeni çok katlı mağazalarının markası, biz halkız diye tercüme edilebilecek Wepublic olacak. 

Marka, eylülde Akmerkez'de Beymen mağazasının yerinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Marka, eğlenceli,...