18 / 05 / 2024

Bozuk Tesla Roadster'lar 1 milyon dolara satılıyor

Bozuk Tesla Roadster'lar 1 milyon dolara satılıyor

Tesla Roadster Elon Musk şirketi tarafından yapılmış ilk araçtır, ancak sınırlı üretim nedeniyle yıllar içinde çok nadir üretilir hale gelmiştir ve diğer yandan Tesla'nın geleceğini temsil eder. Sportif söylemler, bugüne kadar bir sonraki Roadster hakkında hala çok az bilgi var.



Bu küçük teknik ayrıntıya rağmen, Gruber Motors'tan Pete Gruber, 3 Roadster'ın 1 milyon dolardan fazla satılacağına ikna oldu .

3 arabanın yanı sıra, bulunan 3 arabadan farklı bir çerçeve numarası gösteren büyük miktarda Tesla Roadster parçası bulundu : Sevkıyatta, ilgilenen bazı Çinli şirketler tarafından satın alınan dördüncü bir araba da olabilir. tersine mühendislikte ilk Tesla modeli, daha sonra açıkça başarısız olan bir plan

Bozuk Tesla Roadster lar 1 milyon dolara satılıyor

"Roadster" terimi, genellikle otomobil endüstrisinde kullanılan bir terimdir ve spor arabaları tanımlamak için kullanılır. Roadster, iki kapılı bir otomobil türüdür ve genellikle açılır veya çıkarılabilir bir tavana sahiptir.

Roadster modelleri genellikle hafif, kompakt ve aerodinamik bir tasarıma sahiptir. Bu tür otomobiller, genellikle yüksek performans sunan ve sürücü odaklı deneyim sağlayan özelliklere sahiptir. Roadsterlar, düşük yerden yüksekliği, yüksek hızlarda stabiliteyi ve hızlı ivmelenmeyi destekleyen şasi ve süspansiyon sistemleriyle karakterizedir.

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 27 Mayıs 2023 tarihinde saat 01:09'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.35 Türk Lirası, euro 23.17 Türk Lirası, altının gramı ise 1430 Türk Lirası değerinde.


Geri Dön