03 / 05 / 2024

Bozuk Tesla Roadster'lar 1 milyon dolara satılıyor

Bozuk Tesla Roadster'lar 1 milyon dolara satılıyor

Tesla Roadster Elon Musk şirketi tarafından yapılmış ilk araçtır, ancak sınırlı üretim nedeniyle yıllar içinde çok nadir üretilir hale gelmiştir ve diğer yandan Tesla'nın geleceğini temsil eder. Sportif söylemler, bugüne kadar bir sonraki Roadster hakkında hala çok az bilgi var.



Bugünün haberi, 10 yılı aşkın bir süredir durdurulduktan sonra Çin'de bir konteynerde bulunan orijinal model Tesla Roadster'ın 3 numunesiyle ilgili : Haber birçok otomobil koleksiyonerinin merakını uyandırdı, öyle ki birileri 3 arabayı para ödeyerek satın aldı. arabaları bunca zamandır elinde tutan Çin limanına para yatırın ve ardından Gruber Motors aracılığıyla hemen açık artırmaya çıkarın.

Bozuk Tesla Roadster lar 1 milyon dolara satılıyor

Kaydedilen ilk resmi tekliflerden biri 750.000 dolardı , birkaç unsuru göz önünde bulundurursanız kesinlikle çılgın bir rakamdı: her şeyden önce, artık uzak olan 2008'de piyasaya sürülen Tesla Roadster durumunda 98.950 dolardı . 3 tane birden alın, 750.000$ rakam inanılmaz yüksek ama dahası var çünkü 3 araba çalışmıyor!

Akülerin, arabaların park edildiği konteynerin içinde 10 yıldan fazla bir süre hareketsiz kalması, bunların derinden hasar gördüğü ve bu arabaları tekrar çalışır hale getirmek için çok istilacı ve pahalı müdahalelerin gerekeceği anlamına geliyordu.

Bozuk Tesla Roadster'lar 1 milyon dolara satılıyor


Geri Dön