29 / 04 / 2024

Braas Çatı Sistemleri, Vitasafe’i tüketicilere tanıttı!

Braas Çatı Sistemleri, Vitasafe’i tüketicilere tanıttı!

Braas Çatı Sistemleri, tehlikeli bir çalışma alanı olarak kabul edilen eğimli çatılarda insan ve iş güvenliğini sağlamak amacı ile geliştirdiği Vitasafe’i tüketicilerinin beğenisine sundu



Tüm detayları bir bütün olarak titizlikle çalışılmış ve tasarlanmış komple bir çözüm olan Vitasafe ürün gamı ile eğimli çatılarda kalıcı bir ankraj sistemi oluşturulabiliyor. Bu kalıcı ankraj sistemleri, uygun kişisel koruyucu donanımlarla birlikte kullanılarak çatı üzerinde yapılacak her işte maksimum insan güvenliği sağlıyor.


Ülkemizde iş güvenliği kavramının önemi ve toplumdaki farkındalığı giderek artıyor. Braas Çatı Sistemleri’nin en önemli kurumsal değerlerinden biri olan bu kavram, özellikle çatılarda daha da fazla önem kazanıyor. Çatı üzerinde çalışmak, içinde hayati riskler barındıran bir faaliyet olarak belirtiliyor. Çatı üzerinde gerçekleştirilen muhtelif bakım çalışmaları, anten montajı vb. faaliyetlerde yüksekten düşme vakaları yaşanabiliyor. 


Braas, tüm çalışmalarını en önemli değerlerinden biri olan “insanı” merkeze alarak, insan sağlığına ve güvenliğine odaklanarak yürütüyor. Tüm dünyada sadece eğimli çatılara yönelik ürünler ve çözümler geliştiren Braas, bu amaçla çatıdaki çeşitli faaliyetlerden kaynaklanan riskleri azaltmak ve çatıda insan ve iş güvenliğini artırmak için yeni çözümü Vitasafe’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. 


Vitasafe, komple ve geniş bir ürün gamına sahip


Tüm detayları bir bütün olarak titizlikle çalışılmış ve tasarlanmış komple bir mühendislik çözümü olan Vitasafe, TS EN 795 standardında belirtilen A1, A2 ve C sınıfı teçhizatlardan oluşuyor. Vitasafe C sınıfı esnek yatay yaşam hatları, bağlanma kancaları, döner ve sabit kancalar gibi onlarca detay ürün ile eğimli çatılarda kalıcı bir ankraj sistemi oluşturulabiliyor. 


Standartlarda ön görülen tüm güvenlik testlerini başarı ile geçen ürünler, kapsamlı teknik kılavuzları ile birlikte sunuluyor. Birbiriyle tamamen uyumlu detay ürünleri, her türlü çatı geometrisine uygun ankraj sistemleri teşkil edilmesine imkan sağlıyor. Bu kalıcı ankraj sistemleri, uygun kişisel koruyucu donanımlarla birlikte kullanılarak çatı üzerinde yapılacak her işte maksimum insan güvenliği sağlıyor. Vitasafe Çatıda İnsan ve İş Güvenliği sistemi, teknik kılavuzları yardımı ile bu konudaki mevzuata uygun olarak, profesyonel ve konusunda uzman ekipler tarafından monte ediliyor.





Geri Dön