29 / 04 / 2024

Braas Çatı Sistemleri web sitesini yeniledi!

Braas Çatı Sistemleri web sitesini yeniledi!

Braas Çatı Sistemleri’nin www.braas.com.tr kurumsal web sitesi, zenginleştirilen içeriği ve çarpıcı tasarımı ile çatı ve çatı sistemleri hakkında bilgi almak isteyen tüm ziyaretçilerin beğenisine sunuldu...



Braas’ın inovatif yönünü öne çıkartmayı amaçlayan yeni web sitesi, ziyaretçilerin aradıkları bilgiye çok daha kolay ulaşabilmelerini sağlayacak bir yapıda tasarlandı.

 

Yenilenen web sitesinde Braas’ın yenilikçi birçok çözümüne, güçlü görseller ve destekleyici materyaller kullanılarak yer veriliyor:

 

·         Farklı renk, model, doku ve yüzey teknolojilerinde üretilen 30 yıl suya ve dona karşı garantili, estetik kiremitler,


·         Nefes alan, yoğuşma ve küflenmeyi azaltan ve enerji verimliliğini artıran su yalıtımı çözümleri,


·         Yüksek performanslı çatı mantolama (ısı yalıtımı) çözümleri,


·         Çatı katlarını keyifli bir yaşam alanına dönüştüren çatı pencereleri,


·         Uzun ömürlü ve estetik malzemelerden üretilen yağmur dereleri ve detayları,


·         Çatılarda iş ve insan güvenliğine yönelik çözümler,


·         Çatıları birer enerji üssüne dönüştüren entegre güneş enerji sistemleri,


·         Çatının en ince ayrıntısını dahi %100 su sızdırmazlıkla çözebilecek teknik detay çözümleri.


 

Web sitesinin hizmetler bölümünde, ürünlerin yanı sıra çatı sağlık raporu, tasarım araçları desteği, şartname hazırlanması, Braas Akademi ve anahtar teslim çatı hizmetleri gibi konulara yer veriliyor. Özellikle son kullanıcıların bilgilendirilmesini amaçlayan çatı yapımı ve yenileme işlerinde faydalı ipuçları, aynı bölümde yer alıyor.

 

Braas Çatı Sistemleri, ülkemizin en seçkin projelerine imza atmaya devam ediyor. Kaliteli uygulamalar, profesyonel çalışma disiplini ve zamanında teslim prensipleri ile öne çıkan Braas, son kullanıcılara konforlu, uzun ömürlü ve estetik çatılar sunarak hem yapıların değerini hem de yaşam kalitesini artırıyor. Braas, yeni web sitesinde bazı referanslarına yer vererek, ziyaretçilere çatı yapımı ve çatı yenileme ile ilgili olarak sunabileceği avantajları vurgulamayı amaçlıyor.



Geri Dön