27 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir örnek daire!

 Brandium Ataşehir örnek daire!

Firma: Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu

Proje: Brandium Ataşehir

Satışların devam ettiği Ataşehir Evleri'nde 1+0’dan 5+1’e kadar daire tipleri mevcut. Brandium Ataşehir örnek daire görselleri için haberimizi inceleyebilirsiniz





Emay İnşaat ile Erko Şirketler Grubu ortaklığı imzası taşıyan  Brandium Ataşehir  projesi 120 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirildi. Stüdyodan 5+1’e kadar çeşitli tipte daire seçeneklerinin yer aldığı Brandium Ataşehir örnek daire fotoğrafları projeyi yakından incelemek isteyenler için yayınlanmış durumda. 


Büyüklükleri 37 metrekare ile 258 metrekare arasında değişen toplam 1.150 adet konutun yer aldığı Ataşehir Brandium Evleri ‘nde 1+0 daireler 263 bin TL, 1+1 daireler 469 bin TL, 1,5+1 daireler 530 bin TL, 2+1 daireler 748 bin TL, 3+1 daireler 993 bin TL, 4+1 daireler 2 milyon 234 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Brandium Ataşehir örnek daire ile ilgili örnek görüntüler şu şekilde: 


  Brandium Ataşehir örnek daire! 


  Brandium Ataşehir örnek daire! 


 Brandium Ataşehir örnek daire! 


Ataşehir Brandium'da konut tutarının yarısı peşinat olarak ödendiği takdirde kalan kısım 30 ay boyunca firma bünyesinde vadelendiriliyor. Vadelendirme sırasında faizin uygulanmadığı Brandium Evleri'nde aynı zamanda banka kredisi de kullanılabiliyor.

 Brandium Ataşehir örnek daire! 


Teslimlerin Aralık 2013'te yapılacağı Brandium Ataşehir’de güvenlik, dinlenme alanları, peyzaj alanları, otopark, spor kompleksi ve yüzme havuzları gibi olanaklar bulunuyor. Brandium Ataşehir örnek daire fotoğrafları ve projeyi detaylı incelemek için www.brandiumatasehir.com adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.


444 12 00

www.brandiumatasehir.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön